Asli0808 helin_a korkma canim sıkıntı değil bence bana da sen sezaryen olursun diyolardi kilodan dolayı ama gayette normal dogurdum
aysnrx helin_a ben ilk gebeliğimde 96 kiloydum doğumdan sonra baya zayıfladım ama geri aldım şuan 98-99 arası gidiyo geliyor 2. Ye hamileyim yumurtlama takibi yaptınız mı ?
gmz585 aysnrx merhaba şuan kaç haftakık hamilesiniz bende 95 kiloyum kilom mu engrk diye düşünüyorum canım sıkılıyo bi kızım car 2. İstiyorum beş aydır henüz olmadı
helin_a gmz585 şuan hamıle mıyım tam bıkmıyorum ama ılık denemem evet test çok az bır cızgı var ama emın olamadım
busraaker helin_a pcos ve hashimato var ben de geçen yıl bu zaman 97ydim diyetisyen eşliğinde 9 ayda 15 kilo verip hamile kaldım pcosta kilo vermek hamile kalma şansını artırıyor diyorlar 3 yıldır olmuyordu benim kendiliğinden oldu
helin_a gmz585 polıkıslık över var ne zaman olduğu hıc bellı olmuyor ama ilaç ıctıgım ıcın 1 hafta ıcınde olmam lazım
Lavin08 Rekor bende heralde😅112 kilo ile hamile kaldim ama az aldim 7 kilo aldim 119 la dogum yaptim boyum 1.70 gebelik sekerim fln da cikmadi oyle hamilelikde zorlanmadimda
gmz585 Lavin08 maşallah bana da öyle umut oldunuz bende 95 kiloyum 2. Çocuk istiyorum kilom mu engel diye aklımdan geçmeden edemiyorum