Ya arkadaşlar herkes neyi koyarsa koysun o bilindik çok konulan ismi sever diğeri bilnmedik nadir isimleri koymayı sever takılmayın bu kadar . Ama şu da bir başka olay sanki buradaki herkes her isme bayılıyor ölüypr bitiyor beğenmiyorum sevemiyorum demek de bir özgür düşünce biçimi bence . Sanki kimse burada hiç bir şeyi eliştirmrx kötü yorum yapamaz falan filan kadın şahış göstermemiş bir şey yapmamış . Ne yani şimdi bir arkadaş demiş ki gökçe ismi sıradan beğenmiyorum bilmem ne .. ne yapayım koymayayım mı o ismi oda onun fikri sevmiyorum kötü dedi diye kötü mü oluyor . Ya da o insan ve çocuğu zorba mı oluyor . Bence bu şekilde nitelendiren insanlar da zorba . Ayrıca ben ne ögretmeler gördüm eğitimli dersin her mesleğin başını çekiyor ve sahip olunmasına neden oluyor dersin ama nice çocukların piskolojisini bozuyor. Bana hocanın birsi bir sınf seçme senesinde sen hiç bir sınıfa giremezsin dedi ne demek illa bir sınıfa gireceğim demi nasıl ya dedim girmezsin falan diye dalga geçti keşke bu gün karşılaşsak o nerde ben neredeyim . Şey dermişler şimdi o sana hakim adayı olamazsın dememiş adam olamazsın demiş falan . Desinler abi herkes kendisini biliyor sonuçta . Benim söylemek istediğim herkes her şeye fazla takılıyor. Herkes hakaret etmediği sürece eleştiri yapabilir özürce sevmiyorum da diyebilir. Ama şu işte köpek ismi bilmem ne ismi yorumlarına da katılmıyorum zaten hakaret de barındırıyor bence. Herkes fikrini özgürce söyleyebilmeli , söyleyemiyoruz diye zaten oluyor hayatta ne oluyorsa . Arkadaş şahıs göstermemiş benim gördüğüm kadarı ile