duygumfoca ErsBegAs pars ismi çok güzel asil bir isim kendimce ama işte karşındaki kişinin algısı eğitim bilgisi vs bunlar çok önemli 😁
ErsBegAs aselinannesi38_ sonra da bu hemcinsin ilerideki evladının olabileceği zorbalık yüzdesini söyleyince biz suçlu oluyoruz
aselinannesi38_ ErsBegAs bebeğine bir lafım yok o bizim bebeklerimize dilnuzatti ama ben seviyeyiye inemem o masum bebeğin günahına giremem benimde var birdaha doğacak inşallah umarım evlatlarımız böyle insanlarla karsilasmaz
1kelebek1bebek Saraylokumu “Torunuma benim adımı koyacaksın” diyen neneler ve dedeler ile sizin zihniyet kapışır bence 🙃
fgormez Saraylokumu kızımın ismi nisa bence yaygın değil pek görmedim okulda çevremizde oğlum olacak o kadar zor ki isim seçmek😁kağan düşünüyordum akraba koydu yiğit düşünüyorum tek başına bakalım😄
minikcivciv89 Saraylokumu bencede sürekli aynı isim duymak çok sıkıcı ama Defne ismide çok bende Defne Duru koyacağım 🤣 iki isme karşıydık eşimle iki isim birden koyacağız beğendiğimiz için 🤣sevmediklerimizi kendimiz yapıyoruz malesef🤣