Gmzle Kızlar bebeğim Allah nasip ederse nisan sonu mayıs başı gibi dogcak tam mevsim geçişlerinde yani şimdi ben ne almalıyım uzun kollu kısa kollu neler almalıyım yardımcı olur musunuz 😌😌 ne alcam hiç bilmiyorum kafam çok karışık ve yeni doğan ne kdr almalıyım
cizgilidefter Gmzle ben de 25+5 deyim. Antalyada olduğum için kolsuz, kısa kol ve uzun kol zıbınlardan da aldım. Nisan bebişi benimki, 4 er tane zıbın yeter dediler her birinden. Kıyafetleri de zevkime göre 0 3 ayları uzun kol sonraları kısa kol şeklinde aldım
Eylulshn Gmzle benimde nisan sonu mayıs başı ben uzun kollu ve kısa kollu zıbınlar aldım evimiz sıcak oluyor bizim full güneş aldığı için o yüzden rahatım ben
nrybysk Kızlar nasipse ben de nisan annesi olacağım bebek arabası ne alacağız 🥹🥹 fiyatlar uçmuş durumda geçen ay indirimdeyken almadığıma çok pişmanım prego Toronto istemiştim bir arkadaşımda vardı şimdi hiçbir yerde bulamıyorum var mı baktığınız çok uç fiyat olmayan modeller
Gmzle cizgilidefter ben ikinci gebeliğim ilk kızımda zıbını az almıştım yetmedi 🤣 ama tam kış bebeğiydi bu Nisan mayıs olcak ondan kararsızım
meltemmustafa 0-3 ay için karışık 10 tane tulum 3 hastane çıkışı alt üst takım olarak 1 hastane çıkışı ( resim için) 14 zıbın kısa kol - uzun kol karışık 5 şapka 8 alt pijama Bu şekilde alışverişimi yaptım