ozcelik_ Haftaya gideceğim bakalım inşallah söyler doktor devlet hastanesine gidiyorum. Olmazsa şubatta detaylı ultrasonum var orda öğrenirim artık🫶 sağlıklı sıhhatlı olsun baştada insan merak ediyor yinede
Bykessra Elisa0110 evet denedim geçmedi. İlk bi taraf tıkalıydı şimdi ikiside resmen nefes alamaz oldum
Elisa0110 Bykessra bende ya ağzımdan nefes alıyorum o da boğazımı kurutuyor hamile olunca ilaç kullanımı da sınırlı oluyor napıcam bilmiyorum bugün sabahlarım herhalde 😔
flz3576 Elisa0110 son 2 aydır böyleyim göğsüm daralıyor burnum kanıyo tıkanıyor kendimden bıktım artık
meltemelizan Elisa0110 benim ikinci hamileliğim ilkinde burun tıkanıklığı felan hiç yaşamadım bunda ilk aydan beri çekiyorum su an üç aylığım hala devam ediyor geceleri hava nemlendiricisi sayesinde uyuyabiliyorum o olmaza uyuyamıyorum mutlaka deneyin cok faydalı gerçekten
Elisa0110 meltemelizan teşekkür ederim araştırayım bide bnm afedersiniz burnumu temizlerken kan geliyo burnumun içi yara oldu özellikle sol tarafım kuruluktan oluyor herhalde
Elisa0110 mucizemizibekliyoruzz onu biri daha önermişti ama daha alıp kullanmadım doktorum da okyanus suyu önerdi bilemedim
Bbgg Elisa0110 valla siz de ben gibisiniz aynı durum bende de var, şuan tıkanıklıktan uyuyamıyorum şaka gibi inanılmaz sinirlerimi bozuyor hayat kalitem çok düştü çok fenayım