vanilya_kokusu_ Gulsifa255 aynıyım malesef yemekten sonra çok oluyor sürekli oluyor Yeter ya 🥺😞 30 haftalık hamileyim şuan bile uyuyamiyorum
vanilya_kokusu_ Gulsifa255 git bir baktır ama inanki sana dicek hiç bisye yok hatta bana da söyle ne dicek geçen hafta perşembe günü gittim dedi hiç bir şey yok stres yapma sal kendini bide gebelikten oluyor dedi
Gulsifa255 vanilya_kokusu_ gündüz hep var ama gece uyurken daha sakin oluyorum ya şiddetini daha iyi anlıyorum
vanilya_kokusu_ Gulsifa255 benimde gündüz akşama kadar durmuyor hiç gece uyuyunca biraz yatışiyor ama sabah gözümü açtığımda başlıyor gene
Sssssyyyy vanilya_kokusu_ Gulsifa255 bu denli hiç geçmeyen çarpıntılarınız da biyere gitmek bir şeyler yapmak zor olmuyor mu
sdc Kızlar bende aynı ya kulağımda sanki normalde panik atak var bide dün doğumda ölen kişinin haberini görmüştüm akşa tansiyonum 12 7 çıktı napsın 115 çıktı tansiyon aleti olası bi kalp atışı gözlendi falan deyince korktum
melekmom34 Mehmetasaf55 bu ilacın hamilelikte zararı varmı acba benimde tansiyonum var kullanmam gerekeblir
Mehmetasaf55 melekmom34 doktor kullanmazsam asıl zararının olacağını söyledi genel olarak bir sıkıntı olmadığını içimin rahat olması gerektiğini söyledi
Mehmetasaf55 Gulsifa255 hala da kullanmaya devam ediyorum 34+2 yim korkumuz protein kaçağı maalesef o yüzden çok düsenli kullanıyorum ilaçları