Damlalala Kızlarrr çatlaklarınız ne zaman başladı ne durumdaaa ben 31. Haftadayım şuan hiç yok ama kaşıntı başladı gibiii
Busranur_mnts Damlalala krem yağ falan sürüyo musun bol bol kullan ben pek düzenli kullanmıyordum haftam erken diye 25 de çatlamaya başladı sonra bol bol düzenli kullandım ama yine de hep çatlak oldu çoğu genetik diyor ama aza da inebilir güzel bakımla
Fuunndaaa Damlalala bende 29 haftalık ikiz bebek bekliyorum karnım 9 aylık gibi kendim kilo almadım ama çok şükür şu an için çatlağım yok ama bol bol su içmeye özen gösteriyorum onun harici bir şey kullanmadım henüz
penbe_karisi Sakin kaşıma ve bol bol nemlendir günde 3 4 defaa bol su iç genetikte varsa çatlıyor zaten 🥹
Nilaypinar penbe_karisi çok doğru günde 3 litreye yakın su içiyorum kremliyorum yağlıyorum yine çatladı yine çatladı inşallah doğumdan sonra geçer gider 🥺
zehra_mm Busranur_mnts benim çatlaklar baya erken başladı ilk gebeliğim aslında genetik oluyo normalde
Busranur_mnts zehra_mm ben kilo aldığım dönemde de çatlamıştım gebelikte de bence erken başladı 😅 dediğin gibi genetik instada karnı kocaman olup çatlak olmayanları görünce şaşırıyorum🥲
Damlalala Busranur_mnts kesinlikle yaa vücut ister istemez değişiyor psikolojik olarak etkileniyorum sonra bi de vicdan yapıp üzülüyorum 🙈😁