Mapiamapia Snmsu bende suda dogum istiyorum aralarında 15 bin fark var ancak normali ödedim suda okursa eski fiyattan farkı vereceğim sözleşmeye not dustuler
babyhm0 2748 tanıdığım 3 kişi yaptı biri hiç bir şekilde memnun kalmadım sevmedim dedi biri doğumdan çıkarken beni bi oraya bi buraya vurarak doğumdan çıkardılar mahvoldum dedi biri 7 kez iğne yemiş uyuşmmamış
onal7 Snmsu 140.000 doğum paketi aldık istanbulda doğum yapıcam kızlar 2025 te almıştım😬 sadece muayneler ve doğum haftaya detaylı ultrason var 8500 tl dediler ikili test için 3.500 ödedik sanırım 😩 herşey ateş pahası ya
reyhanekici Pendik yüzyıl Hastanesi’ne sormuştum yılbaşından önce paket 83.500 dedi güncel ne kadar oldu acaba oraya giden var mı
onal7 Snmsu inşallah canım çok saol malesefki ilk bebeğimde aynı doktor aynı hastane olunca başka bi yere hiç bakmadan direk orayla konuştuk doktorum doç. olmuş 🤯 ilk doğumda doğum sigortam vardı bu bebek sürpriz olduğu için bize biraz pahalı oldu🥺🥺🥺
sevvoos icimdebuyuyenkalp2 fiyat çok iyi Bahçelievler medikal parkta 170 bin denildi bize.Sadece sezeryan doğum fiyatı 85 bin denildi normal 75 bin. Ocak ayında zam geleceği de belirtildi tabi
kizlarimballarim Adana fiyatlarından bilgisi olan var mı? Genel olarak yani. Şuan Altınkozaya gidiyorum ama değiştirebilirim de
Mizgin2020 kizlarimballarim Adana medicalpark hastanesi Aralık ayında Normal veya sezeryan doğum ucreti 40 bin Doğum paketi 50 bin Muayene ücretleri de 2250 ydi Ama Ocak ayında hepsine zam gelicek dendj ben Aralık ayında doğum paketi aldım Bende altinkozaya gidiyordum ilk gebeligi öğrenince ama gittigim doktor içime sinmedigi için oraya gitmeyi bıraktım