canan_aykut azrayalin bende haftaya randevu aldım aynı hastaneye doğum için konuşmaya gidicem inşallah çok yükselmemiştir fiyatı
azrayalin canan_aykut Yani normal doğum 56.000 olacak diyorlardı biz erken ödemek istedik mayısın sonunda çünkü benim doğumum güncelleme geldi mi bilmiyorum ama gelmediyse sizde ödeyip fiyatı sabit tutabilirsiniz 😊
babyhm0 2748 tanıdığım 3 kişi yaptı biri hiç bir şekilde memnun kalmadım sevmedim dedi biri doğumdan çıkarken beni bi oraya bi buraya vurarak doğumdan çıkardılar mahvoldum dedi biri 7 kez iğne yemiş uyuşmmamış
nur_say 2748 ben yaptım ameliyatıma giren doktor hemşireler ve anestezi uzmanı çok iyiydi. Bi sıkıntı yaşamadım.
bsrm mels33 2000 olmuşsa iyi bence fiyatlar aşırı pahali dogum ne olcak bilmiyorum inşallah cok fazla bir fiyat cikarmazlar
hayalleriniyasa Snmsu Beylikdüzü kolan hastanesinin ücretini bilen var mı henüz sormadım ama muayene 2950 den 3550 ye çıkmış sezeryan doğum olacak yüksek ihtimalle
melikkobaby hayalleriniyasa bizde aynı hastanede opr doktor günay hanım takipliydik. Muayene ücreti 2000 tl idi. Dün akşam tekrar arayıp sordum 2420 dediler. Doktorumuz maalesef ki hastaneden ayrılacakmış başka bir doktor deneyeceğim. Sizin doktorunuz kimdi acaba ?
nes17 azrayalin merhaba benim 2. Sezeryanım olcak aynı doktora takipliyiz bu hastanede ilk doğumum olcak odalar, doğum sonrası işleyiş, personeller vs. hakkında bilginiz var mı? Nasipse 1/1.5 ay kaldı benimde doğumuma
canan_aykut azrayalin Teşekkür ediyorum bende aynı fiyata konuştum anlaştık artık son şafakları saymaya başladım 😁inşallah Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🤲🤲
Mapiamapia Snmsu bende Aralık sonu ödedim zam gelir diye ocak ayında olacak doğumum fırsatçılar hepsi sizde önden alsaydınız keşke
Mapiamapia Mapiamapia asıl soru muayene ücreti ne kadar oldu son zamanlarda haftada birden bile az çağırıyorlar
Snmsu Mapiamapia Benim gittiğim hastanede önden paket alımı tarzı şeyler olmuyor mesela bugüne kadar normal doğumdu bebişin kilosu fazla olduğu için sezaryen de olabilir o yüzden ne olacağım da belli değil
Mapiamapia melda1507 sizin dpgum ucreti.cok uygun muayene cok yüksek garip. Ben muayeneye 2250 veriyorum dpgum aralıkta 60 bine aldim
semosderler2 Snmsu elbette değil ama sonuçta bizde hizmet alıyoruz , onlar fiyatı sunuyor uygun olan gidiyor kimseyi zorlamıyorlar
Mapiamapia Snmsu bende suda dogum istiyorum aralarında 15 bin fark var ancak normali ödedim suda okursa eski fiyattan farkı vereceğim sözleşmeye not dustuler