psaahh Kızlar bir şey soracağım. Tabii ki her zaman değil ama arada böyle burger pizza falan yiyor musunuz? Bazen canım çok istiyor sonra vicdan azabı çekiyorum ama sizde durumlar nasıl bebeğe zarar verir mi böyle şeyler 💆🏻♀️🫤
3kedili2bebekli psaahh evet yiyorum ilk gebeligimde de yedim ama bunda daha çok kendim evde yapıp yiyorum ☺️ iki gebeligimde de ilk aserdigim şey pizzaydi
aboutbehis psaahh Surekli degil ama arada yerseniz cok birsey olmaz, sizi sonradan rahatsiz etmiyorsa caniniz ne cekiyorsa yiyin. Valla annemin bir gece cani sucuk cekmis babam da yat uyu demis hala o sucuk konusuluyor 30 yildir😂😂😂
aboutbehis psaahh Evde kendiniz yapabilirseniz en mantiklisi. Yag, tuz orani cok fazla olan besinler bebege direkt bir zarari olmaz ama size gereksiz kilo aldirip tansiyon, odem ve seker problemi cikartabilir. ☺️
kaplanseren psaahh benim canım çok çekiyordu 29 haftalığım bi kere bile burger pizza yemedim. Eşim doğumdan sonra en güzel burgerı ısmarlicam sana dedi 😂 ama onun dışında tabi ki sağlıksız şeyler de yediğim oldu cips, çiğköfte gibi.
psaahh 3kedili2bebekli ya bi kere yedim o da mayonez ketçap falan asla kullanmadım. Küçük bir tavuk burger o da gerçekten günlerdir aklımdan çıkmıyor. Vicdan yaptım biraz 🫤🫤
1ogrencianne psaahh ketçap bazı markalarda temiz içerikli bakabilirsin. Ben yiyorum valla. Ketcap ve mayonez canım isteyince. Çok sık ve büyük miktarlar değil tabii o yüzden canın isteyince yiyebilirsin ilkinde ben de senin gibiydim 2. çocukta insan daha rahat oluyor 😂😂
3kedili2bebekli psaahh vicdan yapmayın direk sizin yediginizi yemiyor bebisiniz mümkün mertebe tabi vitamin ve sagliginiz için iyi beslenin ama arada kaçamaklar oluyor ☺️
Dinolisoo psaahh pizza değil kendim yapıyorum evde. Salam sosis koymadan vejeteryan pizza yapıyorum çok güzel oluyor. Burger delisi bir insanım valla canım çok çektiğinde yiyorum. Ben öyle aşırı sağlıklı beslenemiyorum doğrusu. İştahsız bir hamilelik geçiriyorum. Canım birşey çok çekerse yiyorum zaten düzgün iştahım yok diye.
Dinolisoo psaahh yok ya ne olacak sanki arada sırada yemekten takma bile. Çiğ olmadığı sürece yediklerinin bebeğe zararı olmaz.
1ogrencianne psaahh ilk gebeliğimde her şeyi yemeye korkuyordum. Ayda 1 kere burger yiyordum sadece. Ama bunda daha rahatım. Burger canım isteyince evde yapıp yiyorum. İlçede oturduğum için merkeze gidince de restorantta yiyorum hamburger en sevdiğim şey olabilir 🤩 pizzayı da evde yapıp yiyorum sucuğumuz el yapımı. O yüzden çok sıkıntı etmiyorum. Benim ilk gebeliğimde doktor şey demişti. Bu tarz yiyecekleri hayatının merkezine sokmadığın sürece arada bir yemenin hicbir zararı olmaz o felsefe ile ilerliyorum 😊
psaahh 1ogrencianne ay çok şükür bazen insanlar öyle katı bir şekilde kesinlikle hayır diyorlar ki pişman oluyor insan
ghostty psaahh pizza uzun zamandır yemiyorum ama burger bazen canım istiyor. Mayonez vs olmayacak şekilde. Sürekli yemedikten sonra bir sorun olmaz. İlk aylar bulantılardan sadece tost yediğim için kilo almıştım mesela. Geçen ay dikkat ettim ama öyle bir kere burger de yedim. Bazen makarna da. 400 gram almışım. Test edip onayladım kendimce yani😁
psaahh ghostty Akdeniz pizzaları var et türevleri olmuyor peynir mantar biber zeytin domates oluyor. Canınız isterse yiyebilirsiniz
1ogrencianne psaahh hiç takılma bence. Benim oğlum maşallah çok sağlıklıydı 3650 gram doğmuştu. Doktorun dedigi gibi beslenmenin ana zinciri yapmadığın sürece sıkıntı olmuyor, arada bir yenir insanız sonuçta 😊
ghostty psaahh biliyorum biliyorum sadece pizza çok hamur hamur geliyor hiç canım çekmiyor uzun zamandır. Onu doğum sonrasına saklıyorum en sağlıksız pizzayı yeme hayalim var😂