Hurricane seydayar Benimki çoook çok silik yani ben bile o kadar zor gördüm ki göz yanılsaması mı dedim ama yok fotoğrafta daha da görünmez çıkmış
seydayar Hurricane valla yalan yok ben de goruyorum orda bir cizgi🥹 iyice kuruduktan sonra belirginlesti mi?
Hurricane seydayar yani fotoğrafta insanın gözü dönüyor çok bakınca ama normalde biraz dikkat edince görünüyor 🥹🥹🥹
iremykn seydayar bence biraz bekle test yap eğer kan veremeyeceksen ben pozitif olduğunu düşünüyorum inşallah 🫶
Byn1998 seydayar bende yarın alcam test gecede yapcam yine çıkarsa pazartesi kan vercem sizde muhtemelen çizgi var hamilesiniz
seydayar Hurricane baska testte alsaydiniz bat bugünmüş insan elinin altinda 100 tane test olsun istiyor böyle durumlarda bende keske 3 tane alsaymisim😂
seydayar Kubra381 umarim vardir ya simdi yorumlari okuyorum aldigim iki testte yalanci silik pozitif veriyormus bende gidip bu ikisini almisim ne hikmetse
SeydaHsn seydayar artimed 4 testte yalancı pozitif görmüştm erken olan ve normal olan ikisindede yalancı pozitif çok veriyo ve baya net bile çıkabiliyo çizgiler
Hurricane seydayar şimdi dışarı çıkıyoruz bizim buralarda hep artimed falan var ona da güvenilir değil diyorlar. Eczanelere bakacağım güzel bir marka bulursam alacağım bakalım 🥹🥹 her şeyin hayırlısı ♥️
1ogrencianne Hurricane prodoctor ya da awox falan bulabilirsen alabilirsin. Onlar biraz daha güvenli. Bende de freely yalancı pozitif vermişti
seydayar servansmom yaa umarim oyledir🥹 cok silik cikinca yalanci pozitif mi dedim bat bugun ya da yarin cunku