Yuksel2487 miyom ameliyatlıyım ayrıyetten 2 ameliyat geçmişim daha var sağlık çalışanıyım belki tekli oda da kalabilirim bu şartlarla torpilli biri yoksa 😅
Ben hem özelde hem devlette görev yaptım devletin tecrubesine daha çok guveniyorum özellerde ebeler hemşireler çok tecrübesiz olabiliyor ve ufacık hatalardan buyuk problemler çıkabiliyor, hocanın ekibi önemli starmedicada nasıl bu durum bilmiyorum, vatanı bende çok duydum ama ben malkaradayım ve çorluya gitmek bizm için biraz zahmetli olur en yakın keşan zaten, aldım randevu keşana bakalım ilk defa gideceğim bir deneyimlerim duruma göre karar veririm , buraya tayinle geldik ve eşimin arkadaşlarının eşleri hep keşanda doğum yapmışler kerim tameri tuğçe ve metehandı galiba bu ismleri çok duydum. Deneyip görmek lazım devlete hiçbir zaman önyargım olmadı, miyom ameliyatımda Ankara univde oldu ama hoca farkı ödemiştim özel kadar profesör girmesi için çokta başarılı geçti orda özel oda tercih edebiliyorduk çok cuzzi bir miktarda , diğerleri de zaten çalıştığım hastaneler olduğu için hep rahattım burada sıfır kimseyi bilmediğimden ve görevime devam etmediğimden ortamı bilmiyorum o yüzden biraz araştırıp çok soru soruyorum ☺️ teşekkür ederim bilgiler içinde