keleebeeekkk Aaayseeert bende zaten çok şiddetli değil kendini belli editor uzanırsam geçiyor ama işte sürekli oturmakta yoruyor heralde otururken hissediyorum nedense
keleebeeekkk Aaayseeert 5+5 şuan 5+2de 5mm kese gözüktü kalp atışı için 8inde gideyim diyorum 14ocakta çağırdı ama özelde gözükür heralde sizi ne zamn çağırdılar kese boyutunuz kaç çıktı
Yasoli12 keleebeeekkk merhaba bende bugün 5+4 üm dün ilk kontrole gittim kese göründü ama bebeği göremedik daha 2 hafta sonra tekrar gel dedi
keleebeeekkk Aaayseeert ben en son cuma verdim 727çıktı sonra da vermedim pazartesi de 2 -3 arası olması lazım ki 5mm kese gözüktü zaten
Aaayseeert keleebeeekkk hmmm anladım canım benim tam kesinleşsin istedi sanırım ondan cumartesi belli olacak bakalım
keleebeeekkk Yasoli12 pazartesi bizde sadece kese gördük devlete gitmiştim 14ocakta gel dedi kalp atışı için duramıyorum yerimde resmen şuan zaten gözükmesi beklenmez ama 6.haftada gözüküyor aslında çok fazla ileri attı haftaya özlee gitmeyi düşünüyorum
Yasoli12 Aaayseeert şuan benimde o şekilde arada bi regl ağrısı gibi giriyo ağrı ama oturunva dinlenince geçiyo ama bazı belirtiler bende gidip geliyo göğüs hassasiyeti gibi
Aaayseeert Yasoli12 benim öyle sürekli gidip geliyorlar her gün aynı olmazmış bende netten bakıyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum
Yasoli12 keleebeeekkk ben özele gittim ilk muayenem olduğu için doktor şuan için her şey normal dedi benim bi düşüğüm var o yüzden biraz korkuyorum