kartanesi___ Meltemanneolsun anladım canım bakalım ben de memnun kalırım inşallah ya çünkü tam istediğim gibi çift yönlü koldan çevriliyor tekerlekler 360 derece dönüyor puset evde beşik gibi sallanabiliyor sabit de durduruluyor
Burdabirivar1 kartanesi___ valla cokta olmadi bi ay filan biraz gecmistir siyah rengi tyoldan almis kasim indirimine denk gelmis olabilir bakmadim ben de
Burdabirivar1 kartanesi___ ama arkadasimda gördüğüm gerçekten cok kullanisli gini geliyo bence agir bi araba bana gore kapida indirme etme zor gelecek ama kullanisli yani
yasen1 Travel baston kullanmış biri olarak kabin boy tercih ettım görsel bi yere kadar kullanışlı hafıf tek elle kapatması benım için dez avantaj
kartanesi___ yasen1 prego concorde aldım geldi denedik gerçekten istediğim özellikleri taşıyor kolay kapanıyor ama tek elle kapatılmaz iki el desteği lazım bir de bir kolda çocuk bir kolda arabayı taşımak zor gelir biraz ağır
yasen1 kartanesi___ evet travel genelde öyle oluyor ne yazıkkı iade edip prego kabın boy bakmanızı önerırım ındırım beklıyorum girdiği gibi alıcam