kartanesi___ Prego concorde bebek arabasına karar verip sipariş verdim🤩Ay inşallah pişman olmam ya var mı kullanannnn🤭
Burdabirivar1 kartanesi___ benim eşimde sürpriz yapip onu almjs aile dostumuz da vardi memnunlardi bakalim biz sevecek miyiz gule gule kullanim
ecemk94 kartanesi___ inşallah görüp deneyip almışsınızdır. Ben online da gördüğüm arabayı gidip görüp deneyince vazgeçmiştim. Aynı markanın farklı modelini aldık sonra
kartanesi___ kayrosmom ben de miosla arasında kalmıştım concorde daha uygun diye hem de mios 1 kilo daha ağırmış sanırım
Burdabirivar1 kartanesi___ 20 bine almis. Ya aslinda arabaya o kadar para verilmezdi de isye kullanisli estetik vs diye
kartanesi___ ecemk94 görmeden denemeden aldım:( araştırdım tanıtım videolarını falan izledim beğendim bakalım gelsin denerim beğenmezsem iade ederim. Yakınımızda gidip deneyeceğimiz mağaza yok
kartanesi___ Burdabirivar1 Ne zaman almıştı peki ve hangi renk ay kusura bakmayın çok soru sordum🥲ben siyah rengini istiyordum ve uzun süredir 35-26 bin civarıydı internette. Dün gri rengi hepsiburada’da 20 bindi diye ben de sipariş verdim
kartanesi___ Meltemanneolsun yaaa çok teşekkür ederim özellikleri tam istediğim gibi ama bazı yerlerde çabuk bozuluyor gibi yorumlar gördüm korktum biraz
Burdabirivar1 kartanesi___ valla cokta olmadi bi ay filan biraz gecmistir siyah rengi tyoldan almis kasim indirimine denk gelmis olabilir bakmadim ben de
Meltemanneolsun kartanesi___ 6 aylık bebişim bir sorun yaşamadım şimdiye kadar ve görüntüsü de çok hoşuma gidiyor şık. Kullanımı da kolay sürüşü de çok rahat ben memnunum.
kartanesi___ Meltemanneolsun peki port bebeyle katlandığında ağırlığı nasıl zorlanıyor musun o konuda canım
Meltemanneolsun kartanesi___ evet canım ama ben her türlüsünde yoruluyorum ağır oluyor çünkü taşıyorum ama genelde babası taşıyor.
kartanesi___ Meltemanneolsun anladım canım bakalım ben de memnun kalırım inşallah ya çünkü tam istediğim gibi çift yönlü koldan çevriliyor tekerlekler 360 derece dönüyor puset evde beşik gibi sallanabiliyor sabit de durduruluyor