sevimlipandahii bebeklerim__ sağlık ocaginda vericem Oda pazartesi sonuç çıkar dimi cumartesi çıkmaz mi
sevimlipandahii servansmom En güzeli senin olsun Bende 2 buçuk yıldır istiyorum pcos olduğu için biraz zordu insalah vardır 🥲💕💕💕💕
servansmom sevimlipandahii ay vardır inşallah inşallah duamdasınızz içinizi ferah tutun bende de pcos var ben sizi anlarım 🥲🫂💞💞💞
sevimlipandahii iremykn Adet gunumden önce 1 gün 2 gün kahverengi ve pembemsi leke gördüm kesildi daha da gelmedi Bide süreli midem bozuk rahatsız ediyor beni bu ikisi tek var
Uygar_kubra sevimlipandahii benimde o şekilde lekelenmem oldu adet olucam sandım devamı gelmedi testimde de silik çizgi çıktı hamileymisim erken testlerde silik çıkıyor 🙏🏻 ama mide bulanti belirtileri vs daha 2 hafta sonra başladı
Aaayseeert sevimlipandahii aşkımmmm inşallah hamilesindir Allah yüzünü güldürsün bize de haber ver mutlaka 🫶🤲
sevimlipandahii Gokturkmom_ evet gerçekten yeni yılda bal gibi bi suprizzzzz olur Çok teşekkür ediyorum inşallah benim de pozitifdir 💝🫂🌸
sevimlipandahii Uygar_kubra anladım demekki kişiden kişiye değişiyor ama midemden çok rahatsızım beni rahatsız ediyor acikcasi
Busranur_mnts sevimlipandahii pcosta olaylar çok karışık oluyor ya yine de şüphe kalmaz yarın ya da ptesi ver
sevimlipandahii Kelebekkkk34 @ikiprensesannesi___ @aselinannesi38_ Sevgiiss @Cimcime30 bebeklerim__ Kızlar verdim sizi daha da heyecanlandrcam galiba pzrtesi cikicak 🤷🏻♀️🙃🌸🫂 Dua edin pozitif çıksın ya hiç heycan meycan yok bende normal midir ya 😂
ikiprensesannesi___ sevimlipandahii hele ver iki gün daha sabreder bekleriz inşallah güzel haberlerini bekliyoruz 😍