mutl sevimlipandahii ay kızzz test yaptım diye haber etsene kaç gündür seni bekliyorum. Bi taşacak bu deniz dizisini bide seni bekledim öyle he
Ziyangillerrr_ @sevimlipandahii arkadaşımda artımed yaptı silik çizgi çıktı 2 gün sonra kaset test yaptı çift çizgiyi net gördü. Kuruma çizgisi olduğunda alt kısmı beyaz oluyor bence bide kaset test alıp yapınnn
sevimlipandahii Ziyangillerrr_ artık test falan almicam direk kan verecem sanırım İnşallah benimde gerçek pozitiftir😂🥰
Byn1998 sevimlipandahii hayır geçmedi kızımda oğlumda 7 gün kala öğrendim yine aynı oldu galiba 8 ocak regl zamanı
sevimlipandahii Sevgiiss ben gecikme yaşıyorum ilk defa Bide adet gunume 1 2 gün kala kahverengi sonra pembeye dönen akıntım oldu kesildi
sevimlipandahii Busranur_mnts aslında benim banyonun ışığı hafif loş bi isik orda tam görmedim odaya geldim namaz falan kıldım biraz elbise katladim bakınca böyleydi 20 dk falan sürdü Bide kuruma değil dimi kurumaya benzemiyor 🙃
Busranur_mnts sevimlipandahii ilk 5 dk bekleseydin başında ya bilemedim çizgi çok silik değil ama aynı marka bile olsa koyulaşma görsen iyi olur olursa 1 2 güne yine test yap istersen
sevimlipandahii Ayseguls_baby oyy çok teşekkür ederim inşallah inşallah 😍₺ şu kanı versem herşey net olucak
sevimlipandahii ikiprensesannesi___ garibim emin olamiyoruz ki 😂😂😂 neyse kan verirsem net olucak ya ama hiç heycanim yok dhhehfjfi
demirrleydi_ sevimlipandahii yani hemen çıktıysa kuruma olmaz bide böyle belirgin bir kuruma çizgisi görmedim hiç