Srp53 Birrrcan ben çok etken öğrendim gebeliği adete 5-6 gün vardı lekelenme oluyordu sonra değer düşmeye başladı adetle birlikte attım evet
Birrrcan Cimcime30 yerini şeffaf akıntıya bıraktı şimdilik bir sabah oldum ama belkide adetin daha sökülmemistir tam bilmiyorum ki kafam çok karışık
Birrrcan Tortilla şimdilik ara ara çok az peceteye sildikce geliyor kahve renginde nazende çamur tarzında
Elfksogl Birrrcan canım çamur gibi geliyorsa ya düşük yapıyorsun yadayı hiç düşünmeyelim en son isteyeceğimiz şey o oluyor çamur gibi yerleşme kanaması hiç görmedim de duymadım da umarım öyledir yerleşiyordur
elif_11 Birrrcan ben yaşadım canım 1 gün sürdü kahverengi lekelenme şeklinde hastaneye de gitmiştim doktor yerleşme kanaması dedi
Birrrcan elif_11 benim dün sabah başladı bugün ikinci günüm hala ara ara devam ediyor hastaneye mı gitsem acaba ya da kan verdim sonucu mu beklesem
_Feslegennn__34 Birrrcan tutunma kanaması ama sizin yinede progestan kullanın doktor da bana öyle demiştı sonra durmuştu bebek yerleşiypr