Aysgulgndz Kukoss bence bekleyin daha vakit var bir sıkıntı yoksa 40 a kadar bebek kanala girmesi için YouTube’da egzersiz videoları yapabilirsiniz
aleyy53 Kukoss devlet hastanesimi benım bebegım de hep makat gelişti 38 de sezeryan oldum özelde devlet 39 a bekletmez henelde cunku 36 dan sonra zor
ayser2622 Kukoss dönmesi için bekledim 41+1 de döndü ve normal doğum yaptım. Acaba dönmesi imkansız mı diyor
aleyy53 Aysgulgndz kanal ve bebek dönmemesi farklı seyler kanal dedigimizw zaten dogım sancısıyla bile girebilir ama dönmemiş
ebrudefnee Aysgulgndz canım kanaldan bahsetmiyor ki dönmemiş diyor 39 haftalık olmuş neredeyse dönmesi çok düşük ihtimal bebek büyümüş artık yeri daralmış oluyor
Aysgulgndz aleyy53 bir de şöyle bir şey duymuştum Ebeler bebeği kanala sokuyorlarmış karından çevirip ne kadar doğru bilmiyorum
Cinarsaitinannesi Aysgulgndz Bunu bende duydum ama sanırım türkiyede yapılmıyor hemen sezaryen diyorlar yabancı ülkede çeviriyorlarmış bebeği ters olsa bile
Pikacu6868 Aysgulgndz Evet öyle bir şey var ama devlet hastanelerindekiler dahil o riske girmiyor o durumda sezaryene alıyorlar
MorKelebek54 Aysgulgndz bu cok riskli. O basınçla plasenta dusenilir suyu patlayabilir bebek hareket edip kordon dolanması olabilir hem bebegin hem annenin hayati olarak tehlikeli. Her ne kadar hastane ortami olsada olasi bir acil durumda 1 saniye bile cok onemli. O yizden yapilmamasi uygun degil zaten cogu ebe ve doktor da bunu onermiyor da yapmiuor da.
Elfidanur Kukoss kedi yürüyüşü yaptın mı yerde ellerini yere koy bacaklarınla yürü bakalım bunu dınlene dınlene yap bakalım donebılır
Aysgulgndz Cinarsaitinannesi devlet hastanesi bebekte sorun yoksa bekletiyor ama özel çoğu zaman hemen sezeryan diyor bilmiyorum ama galiba güvenilir bir devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum ama tam karar veremedim daha
aboutbehis Cinarsaitinannesi Evet Avrupa’da o kadar nadir ki, gebelik zehirlenmesi bile olsa bir sekilde kontrol altina alip ( alinabilecek seviyedeyse) vajinal dogum yaptirabiliyorlar. Sanki nefret ediyorlar sezaryenden😂
Cinarsaitinannesi Aysgulgndz ben şehir hastanesine gidiyorum 2 hasta birden giriyoruz doktor benden önceki hastaya bebek ters 36 haftaya kadar dönmezse sezaryen yaparız dedi artık devlette de hemen sezaryen diyen doktorlar var oysa doğum başlayınca bile dönen bebekler varmış
Aysgulgndz Kukoss o zaman bence sen bilirsin ama normal doğum istiyorsam biraz daha beklerdim ben. Benimde 3 ay kaldı ama şimdiden heyecan sardı
patateslimanti Benim bebeğim de tersti 39. haftada biraz yan dönmüş bekleyelim istersen dedi doktor 40 + 0’da suyum geldi bebeğim kaka yapmıştı acil sezeryana alındım bebek evet dönmüştü ama geç döndüğü için kanalı bulamamıştı.