ozozy Kızlar hamilelik nasıl gidiyor tahmini doğumunuz ne zaman? Doktor bize şubat sonu mart başı gelir oğlunuz dedi. Azıcık zaman kaldı çok heyecanlanıyorum ilk gebeliğim benim sizde durumlar nasıl ne gibi şikayetleriniz var? Biraz muhabbet edelim 😍🥰
Sedef21 ozozy Ocak sonu şubat başı olacak nasipse 🌸 şu sıralar çok ağırlaştım bir şeyler yapmak iyice zorlaştı bu hafta çantamı hazırlayacağım artık yoksa hiç yapamıcam bir daha bu gidişle 🤣
Fatmanur_0416 ozozy öncelikle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim kaçıncı haftada tahmin yaptılar benim de ilk gebelik sezeryan mı normal mi olcak doğumunuz kaç haftalıksınız ?
Busranur_mnts ozozy şubat ortası görünüyor 33 hafta oldum yavaştan hastane çantalarını vs hazırlamaya başladım şifomyerim gelecek eşyalarını da yerleştiricem heyecanlı zamanlar
betulmommy ozozy mart sonu Allah izin verirse belkide bayramda gelir🤭 28. Haftaya ne ara geldim diyorum ağırlaşmaya başladım rabbim hepimize sağlıcakla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin🩷🥲
ozozy Sedef21 sağlıkla kucağına al gülüm bende baya ağırlaştım seni hiç düşünemiyorum başla bir an önce sonrasında kafanda rahat eder 😍
ozozy Fatmanur_0416 amin İnşaallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız. Cinsiyeti 14. Haftada direkt öğrendik. Zaten doktoruma göre iri bir bebekti benim eşimde baya iri yapılı o yüzden haftasından biraz öndeydi 2 ay önce ki kontrolümde doktorumuz bebeğiniz erken gelecek gibi duruyor şubat sonu mart başı bekleyebiliriz dedi. Şuan 29+1 haftalığım aslında ilk başta 17 Mart diye tahminde bulunmuşlardı yinede Rabbim en iyisini bilir önceliğimiz sağlıklı olması. Normal doğum düşünüyorum bu arada 🥰♥️
Sinemsigibi bakalım ocak sonu şubat başı benimde ilk hamileliğim normal doğum olucak gibi duruyor çok koruyorum tedirginim heyecanlıyım ne yaşadığımı bilmiyorum 🥺
ozozy Sinemsigibi aynı duygular içindeyim. Sürekli nasıl olacak diye düşünüp duruyorum. İnşaallah hepimiz çok kolay güzel doğumlar yaparız sağlıkla afiyetle bebeklerimize kavuşuruz 🥹♥️
Fatmanur_0416 ozozy hayırlısı olsun teşekkürler canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🌸
ozozy betulmommy amin İnşaallah 🥹 bende bazen inanamıyorum ne ara geçti diye bakalım doğuma kadar da böyle hızlı geçecek mi? Çoğu kişi son aylar geçmiyor diyor 😂
pembeayakkabilikiz ozozy hayırlı olsun canım benımde ikinci gebelıgım mart 20 lerde gözüküyor doğum ☺️ bel ve kalça ağrısı mıde yanması çok yaşıyorum ben son aylarda hep böyle oluyor benım hamılelıgım. Onun dışında haftaya kontrole gıdecegız bir aydır gormedım ozledım 😃
ozozy pembeayakkabilikiz hadi hayırlısı İnşaallah benimde kalça ağrım fazlasıyla var ne yaptıysam geçmedi 🥲 İnşaallah sağlıkla kucağına alırsın 🫶🏻🫶🏻