Bebekim123 Rabiaibrahim0803 canım erken Doğum belirtileri adet ağrısı gibi ağrı çekme böyle kendiliğinden bir şeyler akma idrara sıkışıyor gibi olma ve benim belimde çok fena ağrı olmuştu 🤦🏻♀️Allah korusun vaktinde gelsin kuzularımız 🙏🏻
Rabiaibrahim0803 Bebekim123 bilmiyorum benim bi kaç gündür kardımda ara ara ağrı oluyo ama bunun nedenini bebek kasların gerilmesinden dolayı düşünüyorum.inşallah bişey olmaz dua edin
alinci01 Canım su olduğunu sanmıyorum.Çünkü bazen bende tuvaletim bitti diye kalkıyorum Ve ayağa kalkınca bi miktar tekrar geldiği zamanlar oldu içini ferah tut su değildir
Rabiaibrahim0803 alinci01 bilmiyorum aslında gece idrara da çıkmadım baya dayanmışım yani sabah kalktığımda idrar torbam dolduğundan dolayı ağrım vardı.lavaboya gittim ve bunlar oldu idrar olabilir dimi belki de ben yanlış anlamışımdır
Bebekim123 Krispiim16 iyiyim canım çok şükür yazdığım gibi şikayetlerim var maalesef 😔birde sol ayağım tamamen kalçama batıyor yürüyemiyorum 😢 Perşembe tekrar randevum var az önce yine üç damla kan geldi adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum😔
alinci01 Rabiaibrahim0803 şuan için ağrın galan yoksa olabilir canım,idrarını yaparken tam boşalttığını düşünmüşsündür ve kalkınca az bi miktar daha gelmiştir
Rabiaibrahim0803 Guzel_ailem yok bende eşimle konuştum dün bisiklet falan sürmüştük baya yorulmuştum belki ondanda olabilir dedik ya da idrardı da ben anlıyamadım.iyi düşünücem artık
Rabiaibrahim0803 Bebekim123 Rabbim bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alabilmeyi nasip etsin bizlere..
Bebekim123 Krispiim16 Perşembe günü gideceğim kendi doktoruma canım devlet hastanesinde ki ilaç falan yazacaktı bende beklemedim onu