Rabiaibrahim0803 Ya az önce kalktım lavaboya gittim hacetimi gördükten sonra su geldi içerden.yani bilmiyorum erken doğurucak olsam farklı belirtiler de olmaz mıydı? 18 haftalık hamileyim
Bebekim123 Rabiaibrahim0803 canım erken Doğum belirtileri adet ağrısı gibi ağrı çekme böyle kendiliğinden bir şeyler akma idrara sıkışıyor gibi olma ve benim belimde çok fena ağrı olmuştu 🤦🏻♀️Allah korusun vaktinde gelsin kuzularımız 🙏🏻
Edssm 18 haftada doğum olmaz yaşam sınırında bile değil allah korusun. Akıntın oluyordur ben bazen altıma işiyorum sanıyorum akıntıdan düşün yani doktoruna söyle enfeksiyon falan olmuş olabilir
Zehramom Rabiaibrahim0803 cnm haftan için çok erken dr gitmeni ve rahim boyunu bi ölçtürmeni tavsiye ederim dedigin gibi su gelmesiyse önlem alınması lazım en kısa zamanda
031965 Su istemsiz aknaya devam eder daha sonra da çamaşırını ıslattı mı az da olsa? Bir de 18. Haftada zaten kaç ml suyun var ki biter gider suysa. Su olduğunu düşünüyosan bi an önce doktora gitmelisin. Bi de onun su olup olmadığından kimse emin olamazdoktor haricinde. Umarım su değildir🙏🏻
Zehramom Rabiaibrahim0803 alttan muayene oldum biraz insan utandıgı için strese giriyor ama acımıyor karındanda bakıyorlar . Ölçmek için karından baktılar bana hep
Yalinn8 Rabiaibrahim0803 acitmiyor alttan muayene, bekleme, boyle bi kaygin varsa haftan cok erken bi an once dr una gorun
Zehramom Rabiaibrahim0803 yok cnn bekleme sakın git biran evvel su az az sızar farketmezsin bebiş susuz kalmasın
Zehramom Rabiaibrahim0803 durumundanda bizi haberdar et mutlaka 🙏🏻 İnş yanlış anlamıştırsın bi sıkıntı olmaz için rahat eder . Sen nasıl geldiğini ayrıntılı anlat ilgilenmeyebiliyorlar haftan erken yanlış anlamışsın diyebilirler su gibi geldiğini iyice anlat
Kahramanlar Canım o haftalarda akıntı artıyor su gelmez o zamanlarda Allah korusun su gelirse düşük olur kanama olur su gelme değilde