ayseytm Kızlar kanamam var ya 6 haftalık daha geçsn haftada olmuştu sonra durmuştu şimdi yine başladı
yagmurakar29 ayseytm kızlarr ben 3 kere test yaptım 3 de pozitif ama adet olur gibi kanamam ve ağrım var bana yardımcı olurmsuunuz
busraadk Aynı şeyleri yaşıyoruz benimde suan kanamam başladı progestorn vermişti pazartesi kahverengiydi suan adet gibi kanamam var
kdramn ayseytm yerlesme kanamasidir benimde o haftalarda vardi suan 11haftadayim dun aksamda kanamam oldu doktor progestan killanmami soyledi sabah aksam doktorunuza bi danisin hamilelikte kani normal kabul etmiyo doktorlar
kdramn @“ayseytm”#p38971170 kasiklarda ve belde hafif agri oluyordu bol bol dinlenin ayaklarinizi yukari kaldirarak yatin
ayseytm kdramn benimde oazar günü oldu ilk kanamam sonra gecesine kahveye dönerek bitti ama o gün gittim doktora bi pedi dolduracak kadar olmadıkça gelme dedi bitmişti sonra geri başladı şimdi
ayseytm kdramn yok kese göremediler çünkü çok yeniydi kanımda ve testte çıktı sadece gebelik alttan da ben baktırmak istemedim
ayseytm damla6565 hiç bişey görmemiştik karından ultrasonla ama şimdi alttan baktı ilk defa kese ve sıvısını gördü kanamam da düşük riskim varmış ondan oluyormuş öyle dedi