Yusufsultan hayatımda geçirdiğim en zor iki gündür o küvöz günleri. Allah dağına göre kar veriyor gerçekten. o sıralarda aklımda hep prematüre anneleri vardı ve kendi bebeğim kadar dua ettim bebeklerine. içeriye giriyorum bir sürü bebek , kendi bebeğimin yanına gidene kadar inceliyorum istemsizce, hepsinin bir sürü sorunu. Allahım sanki cennete düşmüşüm ama melekler acı çekiyor. kahroldum ben öldüm bittim. hastaneden eve çıktık 3-4 günlüktü doktor arayıp değerleri kilosuna göre çok çok yüksek yatırmam lazım dediğinde. öldüm sandım.. evime kokusu sinmişti nasıl götürüp elimle bırakacaktım.. çok güçlüydü benim oğlum 1,5 gün yetti bize 😍 sizin de inşallah en kısa sürede biter fototerapiniz. Benim sütüm çok etkilendi cok kahırlandığım için, yapmamak gerekiyormuş. ama biliyorum insanın elinde olmuyor. bol bol sütünüzü sağın götürün evde makineniz yoksa bile edinene kadar her türlü hastaneden imkan sağlıyorlar. 5 cc 10 cc demeyin damlasına kadar götürün. kolestrum onun ilk aşısı. em besleyicisi 😍 yarasın kuzunuza evine gelsin inşallah hemen. kimseyi de dinlemeyin, sarılığı gecene kadar dolu dolu sütünüz yoksa iki saatte bir bir ölçek mama vermenizde hiç bir sakınca yok. Tabi sütünüzü sağıp onu da düzenli olarak verdiğiniz takdirde. çok uyumak ister şimdi o minik 😊 uyutmayın, kıyamazsınız ama iyiliği için :) burnunu sıkın topuklarını sıkın bezini açın havalandırın ıslak mendille silin hafif ağzını gözünü açtıkça dayayın memenizi ağzına♥️ dualarım sizinle, Rabbim ikinizinde yardımcısı olsun şifasını versin inşallah 💛