ikiprensesannesi___ Fatma_furkan1996 teşekkür ederim güzelim amin inşallah hepimiz yok valla hiçbir şey hazır değil malesef 🥲
Fatma_furkan1996 penbe_karisi kızımın ki tamam hazırladım benimkiler duruyor onları da bu hafta halledicem inşallah
penbe_karisi Fatma_furkan1996 😍🥰🥰🥰 maşallah canimm🥰🥰benn bütün eksikler tamamlanıncaya yapmayiii düşünüyordum mm bendeee hazırlarım heralde haftayaaa bakalım
ikiprensesannesi___ Fatma_furkan1996 ağrılarım izin verse yapacam inşallah bide üşengeçlik var ki üstümde anlatamamak
Fatma_furkan1996 penbe_karisi sanki hep eksik varmış gibi hissediyorum nedense ☺️hepsi hallolur inşallah sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızı 🤲💕
ikiprensesannesi___ Aysenurkeser ya maşallah sağlıkla vaktinde gelsin inşallah 🥰benimde bel ağrılarım çok fena ya
Aysenurkeser ikiprensesannesi___ Amin inşallah hepimiz sağ salim hayırlısıyla alalım kucağımıza evet rahim kendini hazırlıyormuş öyle yazıyordu internette siz hastane çantanızı hazırladınız mı içine neler koydunuz
penbe_karisi Fatma_furkan1996 amin aminnnn bacimsuuu bugün pijamalarim geliyorrrr dağıtıma cikmisss. 🥳
ikiprensesannesi___ orkidemm_ o his hepsinden güzel ilki güzel kız benim 3 . Benim korkularım bütün heyecanımı bastırıyor , 🥲sağlıkla kavuşalım bebişlere
ikiprensesannesi___ gunes866_ çok zor ya uykusuzluk insanı bitiriyo resmen ya bide dediğin gibi ikidebir tuvalet ihtiyacı ay ay dinlenme gibi bir lüksümüz olmayacak gibi ama 😁
Fatma_furkan1996 ikiprensesannesi___ anlıyorum seni canım bende öyleyim çünkü aşırı derece de halsizlik bitkinlik var ütüyü yaparken çok zor yaptım ama ilerleyen haftalarda hiç yapamam biliyorum kendi kıyafetlerim duruyor daha bakalım onları ne zaman yaparım
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ tamamda böylede işler dağ olur sonra sezaryenli halinle nasil halletcen
muratogullari Hadi bakalım Ocak anneleri, bebişleriniz sağlıkla gelsin dünyaya sonra Şubat anneleri olarak sıra bize gelsin 🩷 sabırsızlanıyorum
ikiprensesannesi___ Havin49_ benimki de durmuyor ya valla o kadar yoruldum ki bugün doğur deseler tamamım o kadar yoruldum 🥲