rumeysa_ttkrky16 En basta: Sağlık AŞK Huzur Ailemle 3. Bebişimizle mutlu yaşamak.. maddi yönden biraz feraha kavuşmak 🎀
ardenkus Aaayseeert bende 8 ocakta kese görmeye çağırdı 13 aralıka transfer oldum 23 aralıkta pozitif gördüm seninle aynıyız galiba
Aaayseeert ardenkus bende 15 inde transfer oldum 25 inde pozitifi gördüm aramız da iki güncük var sen kaçla öğrenmiştin
ardenkus Aaayseeert aynen canım işalalh kese ve kalp atışlarını bir görseydik valalhi bekleyemiyorum sabırsızlanıyorum daha 8 günüm var
Aaayseeert ardenkus beni erken çağırmış doktor ya cumartesi gideceğim kime sorsam 8 in de 9 unda falan
balbocegii sevimlipandahii iyilik sağlık huzur mutluluk bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı bollllll maniler 😂😂😂😂
ulkusblog sevimlipandahii senin için her şeyin daha iyi olmasını Allah’tan istiyorum🤲🏻 @anneyimanneee
mucizem__ sevimlipandahii erken doğum yaptım ve bebeğim 1 haftadır kuvezde 2026 dan dileğim sağ salim yanıma gelmesi kokusunu içime çekmek istiyorum ailemle huzurlu sağlıklı bir yıl diliyorum ❣️
Ballkusum_33 sevimlipandahii Rabbim nasip etsin inşallah 🤲🏻 bende bebeğimi Allah’ın izniyle sağlıcakla vaktinde kucağıma almak istiyorum 🤲🏻 sağlık huzur mutluluk dolu bir yıl diliyorum hepimize🌸