hilalaselll4 sevimlipandahii canım önce ovülasyon testi ile yaptım meraktan ben de normalde kullanmıyorum şans eseri işte sonra awox yaptım çıktı🤭
kubra20 Hamileliğimde Fetal dna sonucum sıkıntılı geldi. 2026dan ve rabbimden sonuçlarımın temiz çıkmasını bekliyorum, istiyorum, dua ediyorum.. gören arkadaşlarımdan da minicik dua bekliyorum. Allah kimseyi evladıyla sınamasın
ArelinAnnesi1 sevimlipandahii Rabbim size ve sizin gbi bekleyip isteyenlere öncelikle hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah 🤲🏻😍 Nisan ayında bebişimi sağlıcakla kucağıma almayı bekliyorum nasipse. Sonrasında iki evladımıda güzel bi aile ortamında büyütmek istiyorum çok aminnn 🤲🏻😍
sevimlipandahii ArelinAnnesi1 inşallah istediğin gibi olur Güzel duan için çok teşekkür Allah razı olsun ♥️
Aaayseeert ardenkus yani herkes öyle diyor canım bende ona göre hesapladım :) cumartesi günü çağırdı doktorum inşallah göreceğiz . Sen ne zaman gideceksin
ardenkus Aaayseeert bende 8 ocakta kese görmeye çağırdı 13 aralıka transfer oldum 23 aralıkta pozitif gördüm seninle aynıyız galiba
Gzmadymn sevimlipandahii arkadaşım Ayşegül anne olsun istiyorum hayırlısı ile nasip olsun ve sağlıkla büyütsün bebeğini Allah rızası için onada dua edermisiniz