mom_51 Öncelikle yuvamın hep sıcacık mutlu bir yuva olmaya devam etmesini, kızlarımın sağlıklı , huzurlu olmasını , sağlıcakla yavrumu kucağıma almayı diliyorum. Ve en önemlisi para arkadaşım. Bu lanet şey olmadan kapıdan adım atılmıyor artık 🫣
Baklavaseverim kimchikimdi Aşkım postun ilk yorumunun üstünde ki üç noktaya tıkla şikayet et diğeri seç postumun silinmesini istiyorum de siliyorlar sağolsunlar ama sen de görünüyor
Perim2 sevimlipandahii çocuğuma sağlıklı bir kardeş istyrm 🤲🏻hepimizin duaları kabul olsun İnşaşalh yeni yıl güzelliklerle gelsin
demirrleydi_ sevimlipandahii inşAllah kuzum ♥️ Hastalıksız sağlıkla çocuklarımı büyütmek ve kötü fikirli zikirli insanlardan uzak kalmak istiyorum ve ayrıca kaynanamdan çok çok uzakta olmayı diliyorum 😂
aselinannesi38_ sevimlipandahii bir video vardı aşkım oğlan üzerine basa basa “PARA PARA PARA ” diyordu aklıma o geldi haykirasim geldi burdan sana 😅😅😅😅 tabibisin şakası bir yana sağlık huzur ailmle mutluluk istiyorum oglusuma sağ Salim kavuşmak istiyorum
sevimlipandahii aselinannesi38_ ahahaha evet benim de aklıma o geldi İnşallah inşallah oğluşu da alacaksın kucağına 💙🧿
ilkiminannesi sevimlipandahii klişe ama önce sağlık çünkü o yoksa hiçiz. Sonra hayırlı sağlıklı bir evlat 😍🥺🧡
sevimlipandahii ilkiminannesi Klişe ama çok gerçek ve en önemlisi dediğin gibi sağlıklı olalım da ailemizle huzurumuz olsun da 🙃❤️🫂🦋
Baklavaseverim sevimlipandahii Ne mütevazisi bacım beni az çok biliyorsun artık 🤣🤣 ama sanırım olgunlaşıyorum sakinlik istiyorum artık