kimchikimdi eslem2121 Doğru oyuncak bmw de olabilir haklısın aşkım kocaman uzay mekiği gibi gerçek istiyorum Allaahhımmm😂😂
sevimlipandahii eslem2121 bu korunma yöntemleri de çok tehlikeloo erkeklere bi çözüm bulmak faydalı aslında 😂😂
kimchikimdi sevimlipandahii Hepimizi duysun hayatim inşAllah 😂 Buraya emoçun fotosunu atmak istiyorum ama benim esim görür durmadan cocukla ilgili şeyler arastiriyor bi baktım googleden happy mom formuna girmiş arastiriyor kendimi belli etmek istemiyorum 😂🥹 Hatta birkaç postu silebilsem iyi olacakta olmuyor iste
sevimlipandahii kimchikimdi ohaa😂😂😂 atma fotoyu buraya görür mazallah😂😂biliyor mu burda yazışma olduğunu falan shdhdh benimki artık yavaştan öğreniyor 😂😂😂bu hesap işini falan daha bilmiyor sanırım dbfhfj
Baklavaseverim kimchikimdi Aşkım postun ilk yorumunun üstünde ki üç noktaya tıkla şikayet et diğeri seç postumun silinmesini istiyorum de siliyorlar sağolsunlar ama sen de görünüyor
dilanarpa Merhabalar ilk önce bende Aralık ayında ilk kez anne olacağım benim beklentim sağlık kucağıma almayı nasip etsin Allah başka da bir şey istemiyorum çocuğum sağlıkla gelsin dünyaya 🥰😍👶
sevimlipandahii dilanarpa tazeee annniiiiiişşş inşallah bende 2026 ya girmeden 2025ten güzel bi mucizeyle girmiş olurum 🌸
kimchikimdi sevimlipandahii Bi ara çekiliş kazandigimda söylemiştim o zamanlar böyle kimseyle konusmazdim ama şuan demem annesiyle ilgili postlarim var korkarım 😂😂