Günaydın güzel hamişlerim. Bugün size 1 aydır uğraştığım ve ilk kez duyduğum bir gebe hastalığından bahsetmek istiyorum. İsmi gebelik kolestazı . Geçen ay 7. Ayıma girerken ortaya çıktı. Karaciğerimde bazı enzimler aşırı yüksek çıktı. Ve bu neden kaynaklı sebebi ne günümüzde bilinmiyor. Ama bir tedavisi varmış. Hastaneye yatışım yapıldı ve ilaç tedavisine başladım. Çok zorlu bir süreçti benim için çünkü tedaviyi reddedersem bebeğimin kalbinin durabileceğini söyledi doktor. Üstelik ilaçlar da çok ağırken karar vermem çok zor oldu. Hatta ilk gün imza atıp çıktım hastaneden. Ama o gece bir gram uyuyamadım. Vücudumda aşır derecede kaşıntı vardı. Ve bebeğimin hiçbir hareketini duyamıyordum. Ertesi gün tekrar gittim hastaneye ve yatışımı yaptırdım. Biraz da araştırdım nasıl bir hastalık diye. Şükürler olsun bugün değerlerim normale döndü. 36. Haftama girdim ve haftaya beni doğuma alacaklar. Erken doğum gibi gözükse de bebeğimin ve benim sağlığımız için böyle olması gerekti. Dua edin sağlıkla gelsin benim bebişim. İnşallah hepimiz sağlıkla gülerek kucağımıza alırız bebişlerimizi.
İçimi dökmek istedim bu sabah buraya neden bilmiyorum ihtiyacım vardı. Sağlıcakla kalın inşallah ..