kayadidemdilan Zehargun ya normalmiş aslında kilosu 2 hafta önde gitmesi sorun yok sanırım 3 den fazlası sorun olabiliyor
AslanEge kayadidemdilan keşke yaptırsaydınız hiç bir zararı yok sadece 2 dilim baklava yemiş gibi oluyorsunuz. İnşallah sizinde şekeriniz çıkmaz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
kayadidemdilan AslanEge AslanEge yaptırdım aslında şekerli suyu içtikten sonra midem bulandı kustum doktorum da böyle net çıkmaz dedi o yüzden kaldı yoksa bende yaptırmak istiyordum
Cinarsaitinannesi kayadidemdilan evet canım korkma yani normal kilosu benim mesela 30. Haftada 1674 dedi 33. Haftada 2400 1 hafta önde dedi. Yine de dikkat et falan demedi şeker yüklemesi yaptırdım şeker yok belki o yüzdendir
Cinarsaitinannesi kayadidemdilan sadece açlık toklukta bakabilirsin canım. O şekerli su zaten aç karnına mahfetmişti beni de 2 gün baş ağrısı çektim
Sedef21 kayadidemdilan hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim şimdi kızımı bekliyorum azaldı artık Buda normal gözüküyor bir aksilik olmazsa inşallah
beyzzsenturkkk kayadidemdilan kızımda 2 hafta öndeydi hep 38+6 da normal doğurdum 3.300 doğdu söylendiği kadar iri doğmadı doktorlar ultrssonda 4-4,5 ölçüyordu şekerim de yoktu 2.ye hamileyim bu da 2 hafta önde
ilaaydakaplan kayadidemdilan benim 28+2de 1540grdı 2hafta önde dendi doktor şeker takibine başlattı diyete soktu 31+2de 2285g geldi bu sefer de3 hafta önde dedi 2 hafta önden gitmesi sorun olmuyormuş ama 3 hafta sıkıntılı:( nst girdim hemen bebektede ben de de sancı yoktu tansiyon şeker bakıldı hiçbir sorun yok dedi ama ben diyete devam ediyorum inşallah bir sorun olmaz
Tugce3939 Bende 35+5 haftalık hamileyim göbek çevresi 38 cikiyor ultrosanda yani AC değeri 38 hafta cikiyor doktor tombik bebek dedi 2 hafta ileri dedi ama ben korktum bir sıkıntı olur mu diye hala korkuyirum şeker yüklemesi yapılmadı banada
nurssmom kayadidemdilan benimde 2,3 hafta önde gidiyordu şekerimde yoktu her zaman olmak zorunda değil bazen ileriden gidebiliyor