bluemom24 Normalde günde 1 fincandan fazla içmiyorum ama son 1 haftadır resmen türk kahvesi aşeriyorum telvesini kaşıklayasım geliyor şimdi araştırdım bebek kilosunu düşürür yazıyor googleda siz ne kadar içiyorsunuz 2 fincan fazla gelir mii ?
Ayseguls_baby bluemom24 ben günde 1 içiyordum hatta bazen günaşırı. Kansızlığım vardı pek tercih etmiyordum açıkçası
momyy280_ bluemom24 normalde çalışma hayatından günde 2 veya üçe alışmıştım şimdi doktorum günde bir tane zor veriyor 😞
btle97 doktor önerisi ile günlük 200 mg kafein serbest. 2 fincan türk kahvesi/ 1 orta boy latte/ 3 shot espresso…gibi. yalnız bunları tüketirken çayı da göz önünde bulundurun👍🏽
bluemom24 Es07 içmemek mi gerekiyor demir ilacı kullanırken? Bütün gebelere demir ilacı veriliyor diye biliyorum
Es07 bluemom24 Demir ilacı içerken çay kahve demiri emilimi arttırdığı için önerilmiyor C vitamini ile birlikte alımını öneriyor
fehuvenus bluemom24 kafeinsiz türk kahvesi var mehmet efendinin. Ben onu kullanıyorum hiçbir zararı yok. Ama kafeinli kahve için doktorum maksimum 1 fincan dedi
bluemom24 Havin49_ bir fincanda 65mg kafein varmış canım normalde 2 fincan içiliyormuş ama ben yinede 1 içeyim