rege0119 Ya hiç yazmak istemedim çünkü içinize korku girsin istemem aslında ama sadece bu konuda dikkatli olmanız için anlatmak istiyorum. Benim de hamilelikten baya öncesinde İnsülin direncim sınırdaydı ve bunu doktorumla paylaştığımda İnsülin kullanmaya başladım. Sonrasında ben de sizin gibi ben bunu kontrol altında tutarım dedim ve insülin yapmak da beni çok strese soktuğu için salladım. 6. Aya kadar 2-3 kilo falan almıştım sanırım ve bebeğim, suyum hep normaldi. Her kontrolde doktorum çok iyi gidiyorsun şekerinin çıkmadığı belli oluyor diyordu. 32. Haftada sancım başladı yatış yapıldı vs sancılar durdurulmaya çalışılırken doktorum şeker ölçümü istedi ve açlık şekerim 300lerde çıktı. Neyse sonuç olarak sancılar durduruldu ancak ben o andan sonra kullandığım insülinler artmasına rağmen şekerimi hiçbir şekilde düzene oturtamadım. Dediğim gibi amacım asla sizi korkutmak strese sokmak değil. Bebeğim de doğdu şu anda 9 aylık. Sadece şunu söylemek istiyorum ki bir şeker ölçüm cihazı alın ve şekerinizi düzenli olarak takip edin benim yaşadığımı yaşamayın. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏 Bu arada doktorun konuşma tarzı ve yaklaşımı hiç hoşuma gitmedi bunu da söyleyeyim.