havva_5 edayyyy doğru söylüyosun ben de kendimi böyle telkin etmeye çalışıyorum ama ilk olacak ya biraz da heyecanlıyım ☺️
havva_5 edayyyy bize yakın olan bi ilde vardı gidip aldık gerçekten bulmal çok güç inşallah tek seferde olur da gerek kalmaz 🙂
edayyyy mrsido mucizem2geliyor havva_5 Forumcu Kızlar yaptım test az önce negatif artık umudum kalmadı
mrsido edayyyy yumurtalamam sağdaydı aşırı batma olmuştu adet olacağım sanmıştım başka bir belirtim yoktu hatırladığım kadarıyla.:) edayyyy
mrsido edayyyy bekle biraz daha acele etme benim 3 tedavi oldu bu dördüncü ilk üçünde 15. Günde bile pozitif gördüğüm oldu
havva_5 edayyyy ben yeni girdim şimdi gördüm canım postunu, her şeyin hayırlısı, nasip, üzülme, denemeye devam et 🥰
mrsido edayyyy gerçekten günü beklemek önemli zaten ilk kanda yükselir sonra idrarda idrarda testin markasına göre değişir ama kanda 30-50’inin üzerine çıkarsa idrar testinde de çıkar. Oyüzden bekle ben 11. Gün diye hatırlıyorum 12. Günde olabilir çok silikti 15. Gün kan verdim 267 ‘le öğrendi.m
slaertgrl Aşılamadan sonra 11 gün evde bugun test yaptım negatif cıktı Kan versem daha sağlıklımı olur erken mi
havva_5 slaertgrl ben 3 ocakta oldum, iki hafta sonra test dedi doktor, bence siz ilerleyen günlerde tekrar yapın test ya da direkt kan verin.