AslanEge çok teşekkürler allah kimseye evlat acısı vermesin çok zor 😔
Ama şunu diyebilirim detaylı ultrason bile yeterli doktor gerçekten işinin ehliyse ultrasondaki bulgudan bebeğin hastalıgı hakkında bile yorum yapabılıyor net yani. Genetik doktoru bıle demişti normalde bazı bulgular vardır bız dırek şu hastalık dıyebılıyoruz ama sizdeki durumda şu var dıyemiyoruz cok alakasız belkide gececek bulgular demişti. Fetal dna dan sonra içime su serpilmişti ama detaylıdan sonra kor gibi yandı yüreğim. Yaşadığım cok ağır durumlarım var bebeğimin hastalıgı bende 12 litre su yaptı ve ben rahimimi kaybettim.. ama nasip böyleymiş yaşamamız gerekiyormuş diyorum benim en büyük pişmanlığım bu kadar detaycı olmam son hamileliğimmiş meğer istediğimiz bir bebekti ama bu testle herşeyim alt üst oldu gebeliğimde burnumda geldi.
Neyden korkarsan onu çağırırsın. Fetal deki bulunan hastalıklar genetik testınde cıkanlardan cok cok farklı . 12 haftada bır bulgu yoksa bence hıcbır anlamı yok fetalin temiz diye oh cekerken ne hastalıklar cıkıyor bazen detaylı ultrasonda ,bazen dogumda ,bazense dogduktan yıllar sonra cıkabılıyor bu genetık hastalıklar .. işin kötü tarafı coğaldı bılmedığımız seylerı yaşar olduk oğlum ve kızımda ıkılı uclu test yaptırmıstım bunda detay dedıkce daha çok kendıme cekmişim olumsuz ne varsa. Bebekte oluşmuş yenı mutasyon denıldı yanı bızımde anne ve baba olarak hastalıklarımız yok. Ben fetal yaptırıp genetik hastalıga sahıp yavrusunu kaybeden bır anne olarak doktor ustelemedıkce yaptırın önemli diye kımse bosuna bu para tuzağına düşüp gereksız ve yapılmaması taraftarıyım. Garantisi yok net . Dilerim herkes sağlıklı ve güzel gecirir hamileliğini🤲🏻