pinquee_ gulay_acabey55gmailcom kız ben sana zaten erkek demişim, önceki mesajları şimdi gördüm onlardan bağımsız yine erkek dedim bak😅
gulay_acabey55gmailcom pinquee_ Ayyy evet bacım kusura bakma 🫠🫠🫠 Nasip bakalım 17 haftalık Bir doktor dedi erkek bi doktor da Kız ihtimali var dedi kafam karışık Dua et inşallah sağlıklı hayırlı evladım olur Rabbım her iki meyvedende tattırsın
pinquee_ gulay_acabey55gmailcom estağfirullah canım be sadece hislerimin tutarlılığına şaşırdım😅 amiin hepimizin öyle olsun inşallah😍🙏🏻🙏🏻 özele mi gidiyosun devlete mi bu arada 🌸
pinquee_ gulay_acabey55gmailcom inşallah canım allah gönlüne göre versin inşallah sağlıklı sıhhatli 😍💕 benim de ilki erkek bu da erkek olucak yüksek ihtimalle 🫠
gulay_acabey55gmailcom pinquee_ Wallahi ilk öğrensem sana yazarımm mutlaka çünkü burda çoğu arkadaşlar senin yorumuna cok önem veriyorlar ve doğruluyorlar🫠🫠🫠🐣
amphitrittee pinquee_ bende de böyle büyük bir görüntü vardı 13 haftalıkken sonrasında meğer kordonmuş kız olduğunu öğrenmiştik
pinquee_ gulay_acabey55gmailcom doğru çıkan olmuş mu hiç hatırlamıyorum ben hamilelikten olan aklımı da yitirdim😂 mutlaka yaz lütfen 😍 yarın gidicem bakalım yarını bekliyorum kendim için umut fakirin ekmeğidir😂