pinquee_ nesrinlle canım tamamen his, kız bebekler sanki böyle daha zarif duruyor gibi🫠 sizinkini de merak ettim öğrenince yazın lütfen 🌸
pinquee_ elif20261 ya işte benim hislerim😍🥳🥳🥳 benim bebiş için de herkes kız dedi ben de deli gibi kız istememe rağmen ben erkek hissediyorum dedim erkek çıktı en nihayetinde😅 sağlık olsun sağlıkla gelsinler inşallah 😍🙏🏻💕
elif20261 pinquee_ çok teşekkür ederim. İnsallah senin de gönlünden geçen olur 🥹 hep kız hissediyordum çok şükür
gulay_acabey55gmailcom pinquee_ Merhaba canım buda yeni görüntüm Tam 17 haftalık Yine bişey denilmedi Senin tahminlerin doğru çıkıyor şu görüntümede bakarmısın🫠🫠
pinquee_ gulay_acabey55gmailcom 17 haftalıksa çoktan belli olması lazım değil mi🫠 çok arada kaldım ama hislerim erkek diyo🙈
pinquee_ gulay_acabey55gmailcom kız ben sana zaten erkek demişim, önceki mesajları şimdi gördüm onlardan bağımsız yine erkek dedim bak😅
nesrinlle pinquee_ Dün gittik bacak arasına baktı yüzde 80-90 kız görüyorum dedi ama tam net Bısey demedi buna da bakabılır mısınız acaba 🙏🏻🙏🏻🥰