Serifeelmas
Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun senin ve bebeğinin inşallah dna testi ona yeter zaten! Yuvanı yık diyemem yıkma da demem ama çok iyi düşün! Şuanda bebeğin geri kalmadığı için gelişimi önden gittiği için sevinmelisin! Maşallah kuzucuğuna Allahım güzel hayırlı ömür nasip etsininşallah! Bu tip konularda internetten 5 10 dk araştırma yapsa eşin ulaşabilir doğru bilgilere! Ama dna testi sonuçlandığında eşine dönmek istersen mutlaka bir psikoloğa gidin ve tedavi olduğuna psikoloğunuz onay vermeden kabullenme bence çünkü bu anladığım kadarıyla rahatsızlık! Yaşadıklarının etkisi olabilir zor şartlarda askerlik yapıyor olabilir! Biz böyle duyguları yaşamadığımız için birşey diyemem psikolojisi bozulmuş olabilir belki yanında arkadaşları şehit oldu! Belki yaşadıkları ağır geldi olabilir ama hiçbirşey senin şuan yaşadığın zor günleri geride bırakmaz tedavi olmazsa eğer utanırda af dilerse eşin dönmeyi düşünürsen bunu şart koş ben sana nasıl güveneyim artık beni zan altına aldın namusa laf söyledin diyerek sende tedaviye zorla! Çok üzgünüm sana yanlış birşey söylersem diye, istemeden aksi bir duruma yönlendirirsem diye de korkarak yazdım! Allaha teslim ol, O en hayırlısını nasip etsin sana ve bebeğine! İkiniz için hangisi hayırlıysa sizi o yola sevketsin bir ömür boyu mutlu etsin! Bu yaşadığınızı ömür boyu unuttursun inşallah! Haddim olmayarak son bir konuya daha değinmek istiyorum! Eşin sana haksızlık etmiş, belki kötü bir eş ama, kötü bir baba olmayabilir, bebeğinin elinden bunu alma derim babasız olmak zannediyorum çok daha kötüdür! Sana haksızlık yapması çocuğuna da haksızlık yapacağı anlamına gelmez! Çocuğunun kaybedeceklerini düşün sen ayrılsan dahi bebeğini babasından ayırma onunda sevgisine muhtaç!