Serifeelmas 1PrensAnnesi öyle yapmayı düşünüyorum canım yüz ifadesini de çok merak ediyorum giricek delik aricak
Serifeelmas Nurarslan orası öyle tabi canım ama bir müddet burnunu sürtmeyi düşünüyorum baktım düzelice Yok çaresine o zaman bakıcam
Mine Serifeelmas canm sen son adet tarihinin ilk gününden hesaplarsın ne zaman kalındığı tam bilinmez ultrasona göre de ilerlemesi bakılır ileri ve geri olması ordan anlaşılır. Eşinle evliliğini değerlendir saygı sevgi yoksa olmayacaksa bebeğini öyle ortamda büyütme yaptığı zaten çok yanlış inşallah utanır hatasını anlar sen bebeğinle kendine bak
Momtobe Serifeelmas benim son adet tarihim aslında 17 mart ama doktor değiştirdi ve 31 mart yaptı sonra başka bi doktor da 5 nisan yaptı ve kafam allak bullak oldu ben doktorun ultrasonda ölçtüğüne göre gidiyorum suan 32+4 görünüor
Serifeelmas Mine seviyorum tabi ki ne olursa olsun çocuğumun da babası ama bu yaptığını ona ağır ödeticem burnu sürtsün istiyorum
Mine Serifeelmas tabi ki yaşattıklarının bedeli olma ölçüp tart tavırlarına bak bebeğine nasıl bi baba olacağını düşün evliliğin nasıl devam eder bu güvensizlik hep mi vardı yani daha bi sürü şey var ama hiç utanmaz hatasını anlamazsa sorun var
Serifeelmas Mine asker ve çok kıskanç kıskançlığı yüzünden kavga ettiğimiz oluyordu ama bu son yaptığı haddini aştı
Mine Serifeelmas daha önce aranızda güven problemi yapacak belki bi şey olmuş olabilir o da etkilemiş olabilir
Sebla55 Kusura bakmayında eşiniz hasta ruhlu resmen o nası bi itham ne kadar çirkin sinir oldum şuan sanki herşeyi çok biliyolar gibi bide sorgulamak niye adet oldu ozaman falan 😖😖
princess Serifeelmas canım adetinin bitiş tarihinden değil başlangıç tarihinden hesaplayacaksın. O yüzden haftan farklı çıkıyor
Serifeelmas princess csnım son adetimin ilk günü 31mart biz 12martta birlikte olduk bir de 8nisanda bunun hangisinde hamile kaldım sence marttakinden mi Pazartesi özele gidicem detaylı konuşucam bilgin varsa söyleyebilir misin merak ediyorum kendimden Emin'im ben ama yine de içim içimi yiyor
FundaBal Serifeelmas şu an 32haftalıksan mart tan dır canım. Ben 33 haftalıkğım son adet tarihim mart. İlişkiden hemen sonra adet gördüysen (adet kanaması gibi olur ama aslında başka bi kanama dır o ) üstüne görünmüşün derler ya ondan olmuşsun. Ayrıca ne olursa olsun kaldırılabilir gibi bir söz değil bu ne cesaretle bir eş böyle bi şey söyler anlamadım.
Serifeelmas FundaBal evet doktor 32haftalıksın dedi son adet tarihimin ilk günü 31mart biz 12martta birlikte olduk o zaman 12marttan kaldım ben öyle mi diğeri de 8nisan çünkü bende 26nisanda öğrendim hamile olduğumu
princess Serifeelmas Tabiki iyi ve ilgilenen bi doktorla konuşursanız daha iyi bilecektir ama marttakinden gibi duruyor. Nisandakinin adet kanaması olduğuna emin misin. Hamilelikte yerleşme kanamaları gibi kanamalar da olabiliyor
Dilek5555 Serifeelmas ya benımkı de mesela 1 buçuk hafta gerıden gelıo ne alaka suan ona açıklama yapmak zorunda degılsın ben de asker eksiyim benım de edım sureklı göreve gıdıo ne alaka ya nasıl bı dusuncedır bu
CansuHakanDabakan Eşiniz çok mu kavgacı bahane mi arıyomuş benden değil bebek demeler. Bunu düşünmesi bile iğrenç. Bebeğin gelişimi vs birsürü etken var etkileyen 2haftadan dolayı size bunu demesi çok büyük ayıp. Eşiniz eminim pişman olucak zamanı gelince.
Banu Serifeelmas bu kadarına pes diyorum canım sen şakın kafana takma sana nasıl güvenmez güvenmiyordu neden evlendi deli oldum yazılanları okuyunca benimde 1 hafta önden gidiyor usg de Olabiliyor Yani kocan sıkıntılı kişi yaptığını başkasından beklermiş şakın Çanını sıkma sen ve bebeğin çok önemlisiniz canım bu dediklerini de mutlaka kayıt altına aldır dilekçen de