hedef2026 arsbt kayınvalde görmek endişe ettiğin durumların olduğunu ve bunların yersiz olduğunu gösteriyor😅evham yapma yani Güvercinde mutlu bir haberin habercisi inşaAllah manevi boyutta duaların kabulü maddi boyutta sıkıntıların defi🤲🏻
arsbt hedef2026 işten ayrıldım kayınvalidem ile tartıştım 1 ay çok sıkıntı Çektim ondan gailbs canım çok teşekkür ederim
Htc2725- hedef2026 benim rüyamı da yorumlar mısınız rica etsem bizim çocuğumuz olmuyor eşim de problem var tüp Bebek deneyecez bir kaç ay içinde bu ay bende rüyam da test yapıyorum ve hamile olduğumu görmüştüm uyandığımda çok kötüydum şu an size yazarken de çok kötüyüm 🥹🥹 ağlıyorum
gnsb hedef2026 yaaa benim rüyamı da yorumlar mısın. 1 ay kadar önce kucağımda kız çocuğu şağ gögsümden emziriyorum mutluyum yanımda da oğlum oturuyor onunla konuşarak bebeği emziriyorum
hedef2026 @"i gnsb candan istediğin bir dileğin olacak inşaAllah ve sıkıntı yaşıyorsanız bunu atlatacaksınız Allah ın izni ile 🥰bebek görmek emzirmek çok çok güzel rüyalar🤲🏻🥰
gnsb hedef2026 çok teşekkür ederim,candan istedim iki dileğim var ilki tekrar bir sağlıklı hayırlı bebek rabbim nasip etsin
hedef2026 gnsb amin inşaAllah canım sadaka ver küçükte olsa bu hızlandırır ve bu rüyamdan kimseye bahsetme şuan burada kimse seni tanımıyor burayı saymayalım
hedef2026 arsbt rica ederim canım olur öyle arada ufak tefek şeyler Allah hepimizin yuvasına afiyetler versin 🤲🏻
nil_a Bende iki gündür rüyamda test görüyorum test yapmışım koyu iki çizgi var hatta kızım olduğunu görüyorum bugün test yaptım negatifti belki erkendir daha inşallah çıkar ama ya çık istiyorum
hedef2026 nil_a inşaAllah çocuğunun olacağı malum olmuştur 🤲🏻kendini rüyada hamile görmek sağlıklı bir evlada sahip olunacağı veya çok istediğin dileğinle alakalı güzel gelişmeler yaşanacağı müjdeli haber olarak bilinir…Rabbim güzelliklere çıkartsın inşaAllah 🤲🏻💐
nononomolfix hedef2026 ya merhaba rüya sorcaktın müsaitseniz çok sevinirim arkadaşım beni rüyasında görmüş elimde bi ekmek dolusu beyaz poşet içinde lavaş ekmekler varmış. Çok sevinirim eğer anlıyosan🙏🤍
nil_a hedef2026  Sanırım rüyam çıkıyor bugün aşır yorgun uyanınca test yaptım aşırı silik bir çizgi görüyorum
nazarsalcan Umut vermek istemem ama bende hamileligimi rüyamda görmüştüm tek hamileligimi değil cinsiyetini ve onu kaybedicegimi ve hatta bı kardeşi olucagini dahi gösterdi Rabbim bana bence bı test yapın korkmayın
hedef2026 nononomolfix büyük insanlardan destek görmek ve beklediğiniz birşeyin olacağını yani bu maddiyatla ilgili gibi birde hayal kırıklığı yaşadığınız bir durum varsa veya umutsuz olduğunuz birçok konu varsa bunlardan yavaş yavaş feraha çıkacağınız kurtulacağınız anlamlarına geliyor inşaAllah 🤲🏻💐🥰
hedef2026 nononomolfix bi miras meselesi veya bol para kısmetle alakalı bir durum yaşacaksınız sanki yada iş yerinde alakalı anlaşmanız varsa sonuçlanması gibi bi parayla ilgili çözüme kavuşma inşaAllah 🤲🏻🤲🏻🥰
nononomolfix hedef2026 inşallah ya bide ben be eşim hep erkek bebek yadaçocuk gördük cinsiyet zıttımı oluyo
hedef2026 nononomolfix ben açıkcası ne görüyorsam o oldu rüyalar herzaman tersine çıkmıyor gördüğün şekli ilede çıkıyor 🤝inşaAllah sağlıklı gönlünüze göre evlatlarınız olsun🤲🏻herşeyin başı sağlık💐🥰