senemtolga arsbt ayyy masallah ne guzel haber kucaklıyorum seni kocaman saglikka kavusalim inşallah yavrularimiza ❤
sineminkooo arsbt ana rahmine düşer düşmez haberci olmuş size ay çok duygulandım 🫶🏻🌸🥰🥰🥰 sağlıkla gelsin çok sevindim adınıza ❤️🙏🏻
nevinbulyaman @arsbt ayyy çok sevindim hayırlı olsun 🙏 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende rüya gördüm bu ay ve hamileyim 🥰
arsbt orhismommmmmm evet hamileyim rüayayı gördüğümden 3 hafta sonra öğrendim gebe olduğumu işte şuan tam 6 haftalığım
arsbt sineminkooo inşallah beni o kadar şaşırtıp mutlu etti ki allah isteyen her kese nasip eylesin 💖
arsbt nevinbulyaman aslında aynıyız aramızda sadece 1 hafta 2 gün var ben de tam bugün 6 haftalık oldum
mmia Annem eşimin babannesinin bana altın bilezik taktığını görmüştü bi kızın olcak hamilesin kesin demişti 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ve kızım olacak 🥰 bilezik kız bebekmiş
arsbt mmia ben bebeği hayal mayal hatırlıyorum öavi yelek vardı hafif seyrek ti ama öyle bilezik felan görmedim k
hedef2026 havva_5 yılan görmek para demektir benim ilgi alanım rüyalar canım maddi yükseliş olur para gelir ama Allah ın izni le çok hızlı gelir
gnsb hedef2026 yaaa benim rüyamı da yorumlar mısın. 1 ay kadar önce kucağımda kız çocuğu şağ gögsümden emziriyorum mutluyum yanımda da oğlum oturuyor onunla konuşarak bebeği emziriyorum