gunesshr Arven12 gebelik planlıyorum . Medikalparkta doğumu karşılayan sağlık sigortasını şimdi yaptırabilir miyim? Ortalama ne kadar fiyat çıkar🌸
annekiz6141 Arven12 Benim de özel sigortam var dogumu falan da kapsiyor detaylı ultrason ücretini geri almak için ne yapmam gerek bilgin var mi kuzum? Kizimda alamamistim eksik evrak diyordu 😞
pinkpuella Arven12 merhaba, benim doğum kapsamlı tss vardı ocak ayında bitecek, tekrardan devam etmek istiyorum ama doğum kapsamlı olmadan, bebek ve eşimi de dahil edebileceğim bir sigorta şekli var mıdır
Arven12 Aloska bence cok mantıklı ve gerekli devlete götürmüyorsanız sgk aktif ise bebeği sigortalayabilirsiniz ameliyat operasyonlar limitsiz ayakta tesavi 10 adet %100 ödeniyor bu tamamlayıcı medicana medicakpark gibi hastanelerde gecerli
Arven12 gunesshr tamamlayıcı saglık sigortası yaptırabilirsiniz ama 5 ay bekleme süresi var 5 aydan önce gebelik planı varsa gebe kalınırsa ödemez
Arven12 gkc990_ gebelik ek teminat ekletilmesi gerekiyordu poliçe başlatılırken yenileme döneminde gebelik yok ise ekletebilirsiniz tamamlayıcıda 5 özel saglıkta 9 ay bekleme süresi var gebelik baslamaması gerekiyor süreden önce
Arven12 Arven12 özel saglıkta var acıbadem dahil aplus hastaneler ama onun fiyat yüksek cıkıyor ilac ve aşı da ödeniyor özelnsaglıkta tamamlayıcı da ödenmiyor
Arven12 annekiz6141 detaylı ultrason doktor raporu fatura ayrıntılı hizmet dökümü geriye dönük 2 sene alabiliyorsunuz eksik evraktan res olmuş olabilir acentenizi arayıp bilgi alabilirsiniz ekdik evrak ile ilgili
Arven12 pinkpuella tabi ki yenilemede dogum paketini cıkartıp policenize eşinizi ve bebeğinizi ekletefek yenileyebilirsiniz
annekiz6141 Arven12 şimdi ikinci gebelıgım fatura ve doktor raporu gerek sadece dimi yanlış anlamadım 🙊
Rukiyeklc Arven12 benimde gebelik teminatlı Allianz doğum paketim var amadetaylı usg kapsamadığı için para ile yaptırdım detaylı fatura istesem hastaneden geri alabilir miyim yani
Engusa Arven12 sezaryen doğumla myom alma birlikte planlanıyor doğum poliçeli tamamlayıcı sağlık sigortam var bu konuda bilginiz var mı problem yaşar mıyım?
Arven12 Engusa tamamlayıcı sgk nın ödediginin üstünü ödüyor normalde de poliçeniz kapsamında myon ödeniyorsa talep edebilirsiniz bunun icin zaten önden provizyon isterler ameliyata girmeden ödenip ödenmeyecegini ögrenebilirsiniz genel ve özel şartlar geregi tam ödenir diyemiyorum basvuru yapılması gerekiyor
Arven12 annekiz6141 dogrudur sigortadan talep edeceğim diyin asistan dr evrakları hazırlayıp hepsini veriyor zaten eger policenix kapsamında ödeniyorsa alabilirsiniz