rabiabzdmr Kızlar kaçıncı haftadan sonra randevularınız sıklaştı acaba? Ben 27+4 üm şuan bu zamana kadar aylık olarak gidiyordum kontrole fakat uygulama da bundan sonra 2 haftada 1 kontrole gideceksiniz yazıyor acaba herkesin böyle mi🙄🙄
HilalKarahan rabiabzdmr benim doktorum 30 haftadan sonra iki haftada bir gel dedi doktor söylüyor ztn ne sıklıkta gelmen gerektigini
Sedaahmet rabiabzdmr ben 36.haftaya kadar aylık gittim kontrole. En son 36+6 da gittim. Bundan sonra haftada bi geleceksin dedi doktor. 37+6 da tekrar gidecem yani
rabiabzdmr HilalKarahan anladım canım bilmediğim için sorayım dedim kontrole de var daha merak ettim☺️
rabiabzdmr gizemdalo bu uygulama da öyle yazıyordu canım yoksa doktorun çağırdığından değil yani bilmediğim için sordum sadece☺️
Sedaahmet rabiabzdmr aynen canım. Saglıklı bi hamilelik geciriyorsan son haftana kadar aylık çagirıyor doktor. Cok şukür benim bi riskim yok. O yüzden galiba doktor hep aylık çagırdı. Ama artik dogum yaklaştı. O yuzden haftalık gidecem artik. 😁😊
Hanife_ rabiabzdmr en başından beri 2 haftada bir gittim tiroid şeker hepsi var Dr demedi ben öyle gittim şimdi 34 haftalığım dr her hafta gel dedi
2405 rabiabzdmr hayır canım uygulamaya bakma sen benım doktorum 33 haftadan sonra 2 hafta da bir çağırdı