esdd ronyy 20 hsftaya kadar nasıl öğrenemediniz. Bizde 11. Haftada gittik haftaya soyleyecem dedi 12 de gittik göstermedi
esdd ma0901 yaa en sevmediğim sey birseye ınandırıyoruz beklıyoruz tam tersi oluyor inşallah gönlünüzden geçen olur
aybike2212 cancu1 amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım kızımda hep tam tersiydi bunda tuttu 🤣
Havin49_ cancu1 hepsi burada benim oğlumdaki ile şuanki gebeliğim canımın çektiği şeyler bile farklı ama Buda erkek
ddrys İlk hamilelğim erkek ti buda erkek sadece limon çig köfte ve tuzlu yedim tatlıdan çikolatadan tiksindim agzıma vuramadım hep sag tarafım agrıdı
ozcelik_ ddrys bende sürekli tatlı istiyorum ve sağ tarafım ağrıyor bence kişiden kişiye değişiyor. Bizde öğrenmedik daha cinsiyeti bakalım. Rabbim sağlıkla sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin. Bütün yavrularımızı korusun🤲
Gamzeee__ Keziban deli gibi çay içerdim 3 aydır ağzıma vurmadım iğreniyorum ama cinsiyet daha netleşmedi 🥹
LadyX cancu1 yerleşme kanaması ilk belirtimdi, hep tatlı şeyler aş erdim, saçlarım gürleşti, cildim güzelleşti. Kızım oldu
Keziban cancu1 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız aramızda iki gün fark var ben henüz cinsiyeti öğrenemedim özellerde bütçemi aşıyor ayın 12’sinde perinataloloji randevum var orada söylerlerse öğreneceğim yoksa mecburen devlet hastanesini bekleyeceğim onlar da 16. haftadan önce söylemeyiz dedi