3melekannesiyim 2erkekannesim sakin olun önce telaş yapmayın 2. Doğumum böyle başlamıştı hastanye gidin orda gerekli müdahaleyi yaparlar bana suni vermislerdi
HaticeArCi Sakin ol bacım ama direk bekleme oyalanma bile acil git korkulacak birsey yok bebisin geliyor
erkekannesi1_ 2erkekannesim ay çok heyecanlı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰panik yapma sakın gittin mi hastaneye
sprmom 2erkekannesim banyonu duşunu al çantanı al hastaneye suyum geldiğinde gittiğimde açılma başlamıştı
eskr33 ssnur yok genelde şansın çoğalınca gelin diyorlar ama suyunuz falan gelirse hemen gidin su önemli bir durum çünkü
beyza0007 ssnur suyunuz gelmediyse sancı artana kadar evde bekleyin öyle diyorlar bana hastanede öyle demişlerdi eve geri dönmüştm
konaksifa ssnur 3 cm açıklıkla doğuma almazlar belki suni sancı verirler o da normal sancıdan daha ağrılı oluyor sıcak su torbası yap sobanın yada peteğin yanından ayrılma sıcak tut kendini squat yap yürü merdiven çık ama ani hareket yapma hurma ye sıcak duş al doğumun gerçekleşir açıklık artar
Busraaaakkk 2erkekannesim Kız nerden bilelim sancının ne zaman geleceğini, hastaneye gitsene suyun gelmiş madem 😭
Asena6532 HaticeArCi ben doğurdum cumartesi günü.Günümüz baya geçmişti ne açıklık ne ağrı ne rahimde yumuşama hiçbir şey yoktu.cuma günü aşırı istifra ettim bir de özeldeki doktoruma gideyim dedim hemen yarın alalım dedi
yenidenanne20 Su geldiyse duşunu al,hazırlan hastaneye git canım. Benimde öyle oldu. Su gelmesine rağmen sancım olmamıştı hiç. Ya suni sancı ya da sezeryan demişti doktorum