barbies Kızlar bel kasık ağrısı yaşıyo musunuz şuan uykumdan uyandım yani. Uyku doğru düzgün uyuyamıyorum yaşayan var mı
yazar761_ barbies 7 haftalığım 4. Haftadan beri devam eden bel ve kasık ağrım oluyodu. Yavaş yavaş azalmaya başladı
soleill Ayy hem de nasıl ben de o civarda uykumdan uyanmıstım gece 4 te 🫣 cok normal hic korkma kendine yer açıyor rahmin genişliyor tutunuyor bebisin öyle düsün. Bir de gazın varsa ekstra sıkıştırır
barbies soleill ay çok teşekkür ederim ya böyle durumlarda bunu duymak çok iyi geliyor inan ❤️ hepimizin yavrusu sağlıkla doğsun inşallah 🙏 şuan uykum var ağrıdan uyuyamıyorum resmen öyle aşırı şiddetli değil tabiki ama ağrı sonuçta bir yerlerde bişeyler olurken uyuyamıysun 😀
soleill barbies amin insallah ❤️🙏 korkma kanama vs yoksa olması gereken bir sey hatta sevinmelisin ❤️
esragny yazar761_ benim ilk 2 hamileliğimde hiç hissetmedim böyle ağrılar 3. Hamileliğimde kasiklarim aşırı ağrıyor normalmiş ama
barbies Birrrcan başlarda tek taraflı oldu sonradan bel ağrısı oldu sadece şuan iyiyim 5+4 teyim ağrım olmuyo pek
barbies Esnsntrk geçecek canım benimde öyleydi o haftalar hatta bel ağrım daha çoktu ama şuan iyiyim çok şükür ama normalmiş bebek yerleşip rahim büyüdüğü için 🌸