Rabiul yasemincel65 devleti bilmiyorum özelde doğum yapmıştım aptamil vardı ister kendin hazırlıyordun ister hemşire hazırlıyordu
Sedef21 yasemincel65 Sma yada aptamilin comfort serisini alabilirsin gaz yapmayan mamalar biraz zor bulunuyor ama gaz için birebir ben ilk doğumu özelde yapmıştım sütüm hemen gelmeyince orada aptamil mama vermişlerdi şırınga ile içirmiştim her hastane veriyor mu bilmiyorum ama
SMin yasemincel65 hastanene sorarsın öncesinde ama genelde veriliyor devlette de özelde de. Ben sezerywn oldum ilkinde geldi sütüm illa normal yapanların gelmiyor sütü
yasemincel65 SMin tabii canım her ikisinde de kesin süt gelir veya gelmez diye bir şey yok o kişiden kişiye değişiyor bence inşallah benim sütüm gelir de mamaya gerek kalmaz 💞
queenanne1 yasemincel65 hiçbir mama😂 gerek yok bence ihtiyaç olursa alınır zaten her yerde mama satılıyor
XMirageX Bence yanınıza mama almalısınız. Herşey insan için. Sonradan pişman olmaktansa biraz daha tedbirli olmaktan zarar gelmez. Marka olarak hipp alabilirsiniz.
kimchikimdi yasemincel65 Ben tecrübesiz yakalandım mamaya sütüm çok az gelmişti eve gelince fark ettim. Aptamil aldık hala da devam ediyoruz. Hiç degistirmedim💖 keşke koysaydım mama vermemislerdi bize bende bilmiyordum. Her ihtimale karşı koyun🐣
yasemincel65 kimchikimdi valla diyorum ya ben işimi başkasına asla bırakmak istemiyorum yanımda dursun sütüm gelirse ne ala gelmezse de veririm artık 🥹🥹 sonuçta mama da öyle ıyyy öcü değil yani napalım 👩🏻🍼
blblk yasemincel65 bazı hastaneler bu konuda çok katı ben sussun ağlamasın kıyamıyorum diye emzik verdim onu bile aldı götürdü taburcu olurken verdiler
yasemincel65 dilaradoyan ben de kendimi süt gelsin diye şartladım zaten sadece doğum hangi saatte olur nasıl olur o telaşla bir aksilik vs çıkar Allah korusun her şey elimin altında dursun istiyorum tabii ki önce süt için uğraşacağım
sevacano yasemincel65 bebeğe göre değişiyor canım ilk onu deneyeceğim baktım iyi gelmedi değiştiririm ama bir çok dr bunu tavsiye ediyor
Sedef21 yasemincel65 evet onlar şuan daha mantıklı ilk bebeğim de bilmiyordum onları mecbur şırınga ile vermiştim 😀 bu bebeğim için aldım çantaya koydm bende bu sefer
yasemincel65 mavideniz9696 hastane de çok araya saat koyuyormuş galiba Allah korusun sarılık vs olmasın da 🥹🥹