yasemincel65 biraz araştırma yaptım ama emin de olamadım ilk deneme için bir paket alacağım eğer bebek sever ve kabul ederse artık devamını alırız inşallah sütüm olur da mamaya gerek kalmaz ama tedbir amaçlı ne alınmalı kızlar
SMin yasemincel65 boşuna almayın bence zaten hastane veriyor ya da gerek olursa gider eczaneden alırlar yanınızdakiler
ana26 yasemincel65 sma comfort ilk 3 ay gerek kalmaz umarım ama gazlı çocuklara özel sonrasında sma optipro kullanmıştım ben
osimdiannee yasemincel65 ben sütüm yokken hipp kullanmıştım. Bebeğim de sevmişti gazda yapmamıştı. Maalesef hastahanede ki mamalar daha fena yapmıştı bebeğimi.
yasemincel65 akc06 hipp ben de çok duydum olmadı tedbir amaçlı bir paket alacağım yani nolur nolmaz ilk zamanlar süt gelmezse bebek aç kalmasın
kpln27 yasemincel65 ilk doğumumda vermediler emzir emzirdikçe sütün gelir dediler devlet hastanesiydi
SMin yasemincel65 hastanene sorarsın öncesinde ama genelde veriliyor devlette de özelde de. Ben sezerywn oldum ilkinde geldi sütüm illa normal yapanların gelmiyor sütü
kubos_ yasemincel65 ben şehir hastanesinde doğum yaptım. Sabah doğum yaptım geceye kadar sütüm gelmedi hastane mama falan vermiyor gidin alın demişlerdi bana eczaneden almıştk. Gece de sütüm gelmişti zaten çok şükür
Kabiyra00 yasemincel65 vermiyor hepsi. Ben ilk çocuğumda ciddi sorun yasadim. O yüzden bu kez ilk aldığım şey mama oldu.insallah süt olur da gerek kalmaz ama ne olur ne olmaz almak lazim diye düşünüyorum. Hastanenin cevresinde bir sürü eczane vardi ama bir tanesi de nöbetçi degildi. Mamayi zor bulduk o yüzden. Hipp combiotic aldim ben.
Pirincveannesi yasemincel65 hippde palm yagi var aptanilde seker orani cok yuksek golden goat keci sutlu mama anne sutune en yakin olan birde sma var bu ikisi icerik olarak daha iyi
kpln27 yasemincel65 normal doğumdu hemen geldi ama azdı 2 gün sonra küveze girrdi sarılık değeri yükseldiği için 2.gün mama verdiğim halde şuan 2.ye gebeyim kesinlikle doğdunda sütüm gelse bile vericem sarılık değeri yükselmesin diye
blblk yasemincel65 hastaneye bırakma bence de özel hastanede doğum yaptım bebeğimde sarılık yoktu doktor kontrolü yapıldı doğunca emzir dediler sürekli bebek tutmadı süt gelmedi derken bebeğe 12 saat sonra mama verdiler oda test yaptılar bebeğe aç çıktı öyle verdi sonrasında da keyfi istedikçe getirdi ben istediğimde henüz değil saati var dediler 4 saatte bir verdiler yarım saat içinde içir yoksa dök çöp oluyor dediler
yasen1 Sma aldıydım yıne ondan alcam çantada dursun gerekırse kullanırım ilkte kullandık yeterkı aç kalmasın hastane de devlet vermedi özeli bilemiyorum ama yanınızda olması en garantı
dilaradoyan yasemincel65 anne sütü henüz inmemiş olursa yeterli beslenememeden kaynaklı bebekte değerler sınır dışı olursa hastane veriyor mama. Sütünüze güvenin süt üretimi beyinde başlar. Yerinizde olsam hiç koymazdım daha doğrusu iki doğum yaptım yerinizde oldum ve koymadım mama
yasemincel65 dilaradoyan ben de kendimi süt gelsin diye şartladım zaten sadece doğum hangi saatte olur nasıl olur o telaşla bir aksilik vs çıkar Allah korusun her şey elimin altında dursun istiyorum tabii ki önce süt için uğraşacağım