DarkLuna deletedmom43191 bacım senin o ağrıyan çekilen dişin yeri degilmiydi antibiyotiği kaç gündür kullaniyorsun çekerler bence
deletedmom43191 sunbloom123 iltihap yok gittigim acil disin temiz dedi zaten cumadan beri antibiyotik içiyorum
deletedmom43191 sunbloom123 insallah normalde ayin 12 deydi randevu fakat yarına boşluk bulunca yarına cektim randevumu insallah çekilir dayanamıyorum artik 😔😔
sunbloom123 deletedmom43191 çok geçmiş olsun diş ağrısı başka hiçbir ağrıya benzemiyo gerçekten 😞 inşallah çekerlerde kurtulursun
deletedmom43191 DarkLuna yok canim bu dis baska en arkanin bir önündeki dis röntgen ve el muayenesinde belli onun agirdigi cuma öğlenden beri kullanıyorum antibiyotik
DarkLuna deletedmom43191 inşallah hemen çeker de sende rahatlarsın canım ya kaç haftadır çekiyorsun ağrıyı
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 çok fena diş ya Allâh yardımcın olsun inşallah hemen çekilir kurtulursun
deletedmom43191 sunbloom123 insallah insallah 14.20 de randevum 1 buçukta evden cikicam 1 saat ileride hastane
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ insallah perşembe gecesinden beri canim cikti artik 1 saat önce agri kesici icmeme rağmen simdi yine siddetlendi dakika dakikasını asla tutmuyo
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ sen nasılsın kız anlat hele neler yapıyorsun dogum gününü aldın mı anlat biraz
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 deletedmom43191 aslında yapabilirsen tuz ile fırçala rahatlarsın ben öyle yapıyordum
ikiprensesannesi___ deletedmom43191 yok güzelim daha almadım 5 Ocak’ta gıdecem kontrole o zaman 36+3 günlük olacam inşallah verir ya çok yoruldum belim kırılmıs gibi bugün çok kötü geçiyor
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ oyy az kaldı annesi sabrett çantaların hazirmi besik kiyafetler falan 🤣