Ada06 meva_ aynen öyle valla biran önce alış verişe başlamak istiyorum ama korkuyorum işte erken die duruyorum bakalım 😄
meva_ Ada06 bende öle aslında birşeyler almak istiyorum ama biraz daha geçsin diye bekliyorum 🙂 insan hevesleniyor gördüğünü almak istiyor bebekler de çabuk büyüyor ama ilk 2 3 ay valla napıcaz bakalım 🤷🏻♀️😀😀
Rabiaibrahim0803 Ada06 saol canım valla bakalım işler çok olduğu için napalım dinlene dinlene yapıcam
Anacsevgidolumelek meva_ luffen gulmeyin cok kotu bir sey ama yaa 😖😖 saka bir yana gobegim 7.aydan sonra falan cikar diye dusunuyorum :)
Anacsevgidolumelek ozgurhayalim gulmesene ama yaa 😂 ne yapayim kalcaya gitti tum kilo yapcek bir sey yok 😪
meva_ Anacsevgidolumelek verirsin canım zaten Doğumdan sonra hızlıca gidiyor kilolar sende kalça fln kalmaz merak etme 😀😀
meva_ Ada06 18+2 olduk bugün canım valla haftaya doktora gidicem kesin kız derse minik minik alıcam bişeyler dayanamıyorum 😀😀
Anacsevgidolumelek meva_ senin neren buyuduyse oradadir 😁 mesela kollarin kilo aldiysa kollarinda tasiyosun demektir 😂
meva_ Anacsevgidolumelek valla benim nerem büyüdü tek göğüs başka yok normal bende şaşırıyorum bu duruma 😀😀😀
Ysmnkrcy Bizde 18+2 yiz bugün tekrar cinsiyetini öğrenmek için gidicez bu seferde göstermezse doğuma kadar ogrenmicem 😂😂
Anacsevgidolumelek meva_ aayy insallah insallah gerci ben evlenecem ayagina 35 kilo vermis kariyim aci maci bana islemez baci 😂